pastiprinātāju 40kHz signālu no 5V līdz 20v

V

vincentspm

Guest
Es gribu pastiprinātāju 40kHz kvadrātveida viļņu 5Vpp signālu 20Vpp .. kāds var man palīdzēt? mēģinu ar 741 op amp, bet, radiofrekvenču pārāk augsts aprunāt darbu.

kas ir izejas, ka jums, izmantojot 741, jo, cik es zinu, 40kHz ar pastiprinājumu, 4 ir viegli pietiekami, lai 741 paplašināt .... ja valsts avots ieguldījumiem un peļņu, kas brauc tā būtu vēl labāk ...

izmantojot 741 produkcija kļūst trīsstūrveida, es lūdzu ppl viņi teica tā pa apgriezties likmi, jo augstas frekvences 40kHz, tāpēc nevar paplašināt to.

pēc tam meklēt ātrgaitas opamp kādā no ic ražotāja vietnes ... jebkura ātrgaitas opamp pietiktu savu vajadzību ...

741 Th nebūs joslas platumu, lai izejas cienīgu kvadrātveida vilni 40khz - kā jums ir noskaidrots. Es atklāju vienu un to pašu skolu projektā gadiem. Mēs pārgāja uz karstāks opamp un projekta strādāja kā šarmu. Esmu aizmirsis kas opamp mēs pārslēdz uz, bet ir daudz pieejams, kas ir pin saderīgs ar 741.

Paldies, ka palīdzat, kā zināt, kāda veida op amp var atbalstīt? i aprunāt atrast paraugu shēmas ar to, do u zināt, kurš modelis op amp lietot un kā to izmantot, ja var paraugs, tad labāk

Es, izmantojot PIC16F877A radīt impulsa 40kHz, lai nosūtīt devēju par attāluma mērīšanu, jauda no PIC16F877A ir 40kHz 5Vpp kvadrātveida vilnis, tāpēc man ir nepieciešams pastiprinātājs signālu kļūst 20Vpp, lai darbotos manu sistēmu. no webench, man nav ne kā prasība nāk no, ar Vmin = 0 un Vmax = 5, tad signāla frekvences 40kHz un piegāde + /-12V, bet kāpēc tas teica nepareizu vērtību un aprunāt veidot un savācēju buferī šķist complecated , es neesmu tik saprast, kā tas darbojas

Atvērtā kolektora buferšķīdumu pārveidotājs ar atvērtā kolektora izejas. Pievienojiet, teiksim 10K rezistors no izejas pin uz 20V, un tas ir viss, kas jums jādara. Lai saglabātu savu signālu polaritāti tāds pats kā ievades (nav invertētā) vieta, invertoru pirms atvērtā kolektora viens (apgriežot divas reizes). Mazāk sarežģīta nekā op-amp. Faktiski, op amp nav pareizs veids, kā veikt uzdevumu, kuru jūs mēģināt.

ir u līmenī pārvietoti ieejas signālu, 2.5V .... Es domāju jautāt, vai jūs mēģināt iegūt-10V, lai 10V izejas kopš Jūsu opamp piegāde ir tikai + /-12V ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back