Pasta paziņojumu aizkavēšanās

A

alexan_e

Guest
Es esmu šobrīd saņem e-pasta (Gmail), paziņojumus par atbildēm vai PMS pēc 6 stundām vai ilgāk, vai kāds ir tā pati problēma, vai tas ir tikai man?

Man ir tikai paziņojumiem, ar vadības paneli, lai nevar teikt. Keith

Es esmu, kam uz to pašu jautājumu šeit, bet kavēšanās kādu laiku ir ļoti garš, jo vēlu 12 stundas kāpēc ir tik [COLOR = "sudraba"] --- Atjaunināts --- [/COLOR] es esmu, kam pašu jautājumu šeit, bet kavēšanās daži laiks ir ļoti ilgs, jo vēlu 12 stundas, kāpēc ir tik

Tur bija pēdējo dienu laikā problēma, bet administrators ir noteikts, tas būtu atgriezties normālā drīz. Ņemiet vērā, ka man bija līdzīgas problēmas pagātnē, taču tie netika radīti no mana pasta pakalpojuma sniedzēju un nav forums, e-pasts bija sūtīt no foruma, bet tika saņemta novēloti no mana sniegta. To var pārbaudīt, ja jūs salīdzināt sūtīt-saņemt laiku, ja problēmu rada foruma tad vēlu pasta jābūt pašu sūtīt saņemt timestamps kas nozīmē, ka tā nosūta vēlu, bet saņēma uzreiz. No otras puses, ja jūs redzat sūtīt laikspiedols ir stundas pirms jūs saņemat e-pastu, tad tas ir jūsu sniedzējs vaina. Lūk, kā mana sūtīt-saņemti izskatījās šajā gadījumā, kas bija foruma vaina [ATTACH = config] 80.301 [/ATTACH]

ka ir forši es būs pārbaudīt to un pēc manas prob drīz

Man ir latentuma viena diena jaunajā amatā paziņojumā.

puiši latentuma ir vairāk nekā 15 stundas es esmu vēl saņemt vakar paziņojumus :-|

Es arī, es neesmu saņēmusi nekādu post paziņojumu, kas pēdējo 15 stundu laikā. Tas bija vajadzēja būt fiksēts vakar, bet es domāju, ka tas kļūst sliktāks, es jau sazinājies ar administratoru.

Šis paziņojums ir sniegts pēc dažām minūtēm, tāpēc es domāju, mēs esam atpakaļ uz normālo.

Yup es saņēmu visu savu paziņojumus lietas atpakaļ uz normālo i guess

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back