Paskaidrojums, un norādes par RFID

A

ala

Guest
Kas ir RFID? to, kas ir vienkāršs piemērs? Kā push to lētu produkciju? Tia

Jūsu pēdējo jautājumu, ir hordes no cilvēkiem, kas cenšas vai nu samazināt cenu, aparatūras vai atrast jaunus izmantojuma veidus, par tehnoloģijām. RFID ir transponderis zemu izmaksu, kas atrodas vai nu plastikāta kartes vai uz kādu objektu. Lasītājs mijiedarbojas ar to un skan unikāls bināro numuru glabā to. No šī informācija un iepriekš saglabāto datu bāzē dažādas lietas notiek. Viens ir tas, ka ēka durvis vai vārti transportlīdzekļa autostāvvieta ir atslēgts vai automātiski atvērts. Vēl viens ir tas, ka datu bāze inventarizācijas kontroles sistēmu uzskaiti, kas ražojums kuģniecības kastē vai uz plaukta pie veikala. Visa ideja ir samazināt cilvēka darba, lai sekotu objektu, vai cilvēki, vai dodot atļauju, lai piekļūtu fiziskā jomā. vēsturiski šī tehnoloģija ir izmantota vairākus desmitus gadu. Viens agri izmantošana bija sekot dzelzceļu ritošo sastāvu. Vēl viens oriģināls izmantošana tika elektroniskās atslēgas, elektroniskās durvju slēdzenes.

citas kopīgās izmantošana ir es domāju, ka iepirkšanās Mall, ja jums ir redzējuši vienumi tiek atzīmēti ar perticular drošības tagu, ko tās noņemt, ja jūs iegādāties objektu, kas satur RFID, lai preces varētu izsekot ietvaros veikalā. / Ue

RF ir Radio Freqency ID ir identifikācija piemērs ir bezvadu karti autobusu vai sētnieks

paldies visiem! Bet var u aprakstīt sīkāk savu piemēru. Vai ir simulācijas programmatūru RFID?

Ļaujiet man ieteikt šādu grāmatu: "RFID rokasgrāmata: Fundamentals and Applications in bezkontakta viedkaršu un identifikācija", Klaus Finkenzeller. (Hxxp: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=71327), Antenas topoloģiju un frekvenču joslās ir iesniegti. Daži rūpniecības RFID galvenie dalībnieki ir Texas Instruments, Oberthur Card sistēmas vai Gemplus. Littlindian :)

Es esmu redzējis grāmata RFID tehnoloģiju Klauss Finkenaeller, vācu valodā. Es esmu dzirdējis daudz rūpnīcas RFID, bet es neesmu redzējis RFID. Daudzi cilvēki vēlas kaut ko darīt par to.

RFID ir radiofrekvenču identifikācija. Ir ar nosaukumu ESD (elektroniskās novērošanas atklāšanu) tag, kas ir ļoti lēts preču identifikācijai. RFID Tag cena ir atkarīga 1 - apsardzes 2 - ietilpība 3 - no 4 RF - Procesori ,.... bet ESD tagi ir labākās lietas par lētu preču. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 19 minūtēm: [/color] [/size] Es aizmirsu, ka ir grāmatas, daudz par RFID laukiem 1 edaboard - RFID rokasgrāmata: Fundamentals and Applications in bezkontakta viedkartes un identifikācija, Second Edition Klaus Finkenzeller 2-RFID Field Guide: izvēršana Radio Frequency Identification Systems AUTORS: Manish Bhuptani, Shahram Moradpour FORMAT: chm PAGES: 288 3-http: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=137868&highlight = RFID 4 - RFID for Dummies Patrick J. Sweeney II Just meklēt edaboard, lai tos atrastu

Tātad, ko jūs domājat par nākotnes RFID? Tā ir teicis, ka tehnika ralated RFID ir ļoti vienkārši.

es izlasīju grāmatu Finkenzeller ... arī tas dod galvenās idejas, bet gan projektēšanas, tā nav laba grāmata. kurš zina grāmata, kas apraksta antenu un kļūst saskanīgs mikroshēmā. kāda veida drukāts antena ir preferred, i ir redzams tikai meanderes dipoles, ko vēl ir iespējams? cik grūti ir pielāgošanās augstākas frequencys, lielākā daļa aprakstu ir par 13,56 MHz, kas par frekvenci GHz 2,45 vai vairāk.

"RFID rokasgrāmata: Fundamentals and Applications in bezkontakta viedkaršu un identifikācija", Klauss Finkenzeller šī grāmata ir ļoti labs. i recommand to.

Can anybody sniegt man Radiofrekvenču identifikācijas rokasgrāmatu Klaus finkenzeller! inneed to steidzami!

Man jāsaka, ka nav šādu izstrādājumu partijai. Jūs varat atrast dažas attiecīgos dokumentus no IEEE. Es zināju, ka ir no Intermac runājam par tagu antena dizains un salīdzināšana UHF papīra. [Quote = bibijons] es izlasīju grāmatu Finkenzeller ... arī tas dod galvenās idejas, bet gan projektēšanas, tā nav laba grāmata. kurš zina grāmata, kas apraksta antenu un kļūst saskanīgs mikroshēmā. kāda veida drukāts antena ir preferred, i ir redzams tikai meanderes dipoles, ko vēl ir iespējams? cik grūti ir pielāgošanās augstākas frequencys, lielākā daļa aprakstu ir par 13,56 MHz, kas par frekvenci GHz 2,45 vai vairāk. [/quote]

2000m klāsts vajadzībām ļoti lielākiem TX jaudu. Es varu teikt, TX jauda var pārsniegt 50dBm, kas ir līdzīgs GSM TX tornis

Šīs ir dažas ppts un dokumentus, lai dotu sniedz labāku priekšstatu par RFID.

Wiley - O'Reilly - RFID.Essentials.Jan.2006.chm Prentice Hall -. RFID Field Guide izvietošana Radio Frequency Identification Systems (2005) chm Prentice Hall - RFID.Sourcebook.Aug.2005.chm Que - RFID.plus.Exam.Cram . May.2006.chm RFID - Read My Chips pdf Syngress -!. RFID.Security.Apr.2006.pdf Wiley - For Dummies - RFID.For.Dummies.Mar.2005.pdf Šīs grāmatas tika publicēta šeit.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back