Paskaidrojiet man jēdziens virtuālās pulksteni ierobežojošu konstrukciju

D

dak-ju

Guest
Hi var kāds paskaidrojiet man jēdziens virtuālās pulksteni ierobežo dizains? Uz DAK-ju

kad mūsu lietojot DC, CLK veido nekustamā pulksteni un virtuālā pulksteni, nekustamo pulkstenis ir tās avots, virtuālo nav avota, mēs varam definēt ievades un izvades relatīvo kavēšanās, izmantojot virtuālo par atsauces pulksteni, bet arī noderīga, ierobežo comb loģika.

Papildus informācija virtuālā pulksteni: Tā vietā, izmantojot set_max_delay ar piespiedu ur Combo bloku, u var izmantot virtuālo pulksteni un izmantojiet set_input_delay un set_output_delay, kas var samazina runtime un atmiņas izmantošana DC. Hope this helps:)

[Quote = silverbyte] Ir labs pastu uz Virtual pulksteņi h ** p: / / loxos.blogspot.com/2005/04/timinganalysis-why-virtual-clocks.html Ko jūs domājat par šo paskaidrojumu [/quote] Sveiki, ya diezgan jauki. Bet, lūdzu, pasakiet man, kā jūs atzīt virtuālo pulksteņi un saistīt to pašu ar jebkuru flip-flop. Ar laba vēlējumiem,

[Quote = dBUGGER] [quote = silverbyte] Ir labs pastu uz Virtual pulksteņi h ** p: / / loxos.blogspot.com/2005/04/timinganalysis-why-virtual-clocks.html Ko jūs domājat par tas izskaidrojums? [/quote] Sveiki, ya diezgan jauki. Bet, lūdzu, pasakiet man, kā jūs atzīt virtuālo pulksteņi un saistīt to pašu ar jebkuru flip-flop. Ar laba vēlējumiem, [/quote] Sveiki, definēšana virtuālā pulkstenis ir vienkārša. Vai tas kā norādīts zemāk: create_clock-name "clk_virtual" - perioda vilnim {0 x} Ar laba vēlējumiem, dak-ju

create_clock-name "clk_virtual" - perioda vilnim {0 x} Tas ir labi, bet es uzskatu šo komandu tiek izmantota dizaina kompilatoru, ko par citiem EAA rīkiem, vai ir iespējams to izmantot citiem EAA rīkiem?

virtuālā pulksteņi tiek izmantota, lai ierobežotu daudzkombināciju loģiku, jūs varat arī piespiedu I / o wrt virtuālo pulksteni, lai saņemtu latentuma reālā pulksteni.

Es neesmu īsti izpratni par to. Vai varat sniegt dažas shēma un paskaidrojums. Jūsu pūles ir daudz appreciated. paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back