pasaules?

S

smmiri1360

Guest
Sveiki
Es esmu meklē "Global" opciju DXP.
jo Protel99se ir logs iespēju komponenta īpašībām, "Global"
Tagad es nevaru atrast līdzvērtīgu iespēju ProtelDXP.
Vai kāds lūdzu man palīdzēt?

Sveiki, es nezinu par dxp bet es domāju, ka tas ir kā altum projektētājs 2006.I lūdza šo jautājumu par forum šo altum 6 par, un tas ir atbilde, ko House_Cat:- Tiesības Noklikšķiniet uz objekta tipu, kuru vēlaties mainīt pasaulē.
- Izvēlieties "Atrast līdzīgus mērķus", augšpusē pa labi noklikšķiniet uz izvēlni
- Izmantojiet dialoglodziņš, kas parādās, lai izvēlētos kritērijus, lai atbilstu, un pārliecinieties, vai lodziņā apakšā dialogu, lai "Run inspektors" ir pārbaudīta.
- Kad inspektors panelis atveras, mainīt neatkarīgi rekvizītus vēlaties mainīt pasaulē, un hit Enter (Return) uz klaviatūras.Visas saskaņotās pozīcijas mainīsies jūsu PCB.

Jums ir tāda paša veida spējas Shematisks Editor, un jūs to tādā pašā veidā.Papildus iepriekš minēto metodi, jūs varat izvēlēties objektus, ko vēlaties mainīt uz PCB un shematisks, un hit "F11" taustiņu, lai atvērtu inspektors panelis.Ko jūs izmaiņas panelis mainīsies uz PCB un shematisks.

Visu šo informāciju var atrast, dodoties uz Palīdzība> Darba sākšana>> rediģēšana vairākus Objekti @ ltium Designer izvēlni, vai arī dodas tieši uz dokumentu "TU0115 Editing Multiple Objects.pdf" sadaļā "Help" mape jūsu uzstādīšana.

Es ceru, ka tas būs noderīgi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back