pasākums šķidruma plūsmu, bezkontakta skava plūsmas mērītāju

M

MisaghSepehr

Guest
Es gribu, lai izmērītu šķidruma plūsmu, bezkontakta skava plūsmas mērītājs (Tā ir mana gradācijas projekts). Citiem vārdiem sakot man jāveido
cotactless skava Šķidruma plūsmas mērīšana instrument.does kāds ir ideja, kā es varu darīt?
Es paredzētas, lai mērītu to elektromagnētiskie tehniku, taču tai vajadzīga diviem elektrodiem, sazinoties ar šķidrumu.
turklāt, caurulei jābūt elektriski izolatora (likums beacause principa teorijas Faradeja ir indukcija).
Tā ir daļa no "Friedrich Hofmann" 's grāmatas tekstu:
Signāla spriegums izraisa procesā šķidrums nedrīkst īssavienojums ar elektrību vadošs cauruļu sienām.
Es būšu pateicīgs saņemt katru ierosinājumu un palīdzēt.
Regards, Misagh

Es domāju, ka ultraskaņas too.Tas izmanto Doplera efektu.Tā ir laba metode, bezkontakta plūsmas mērīšanas sistēmas.Cik es zinu, akustiskā un lāzeru ir divi veidi, kā to.Bijusī ir comparitvely lētāk pieeja.ut jums ir nepieciešams izstrādāt sistēmu, ar vairākiem uztvērējiem.Pēdējais var būt ļoti smalkas risinājums, bet dārgi un ir atkarīgs arī caurules conditons (transperency uz viļņa garuma utt.)

I guess labs sākuma punkts varētu būt

http://en.wikipedia.org/wiki/Flow_measurement

Jūs varat atsaukties uz tekstu par Doplera ietekmē.

Citi doma, ka es nezinu, vai tas darbosies uz šķidrumiem.Bet, tas darbojas plūsmas mērīšanas gāzu.Tas izmanto accellerometers šajā caurulē.Plūsma rada vibrāciju uz caurules, un tas ir proporcionāls gāzes daudzumu iekšpusē vai tā ātrumu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back