parametru ieguve XTAL?

J

Jeekoky

Guest
Kā iegūt parametriem XTAL (Crystal) in ADS? Man ir pasākums impedance - frekvences līknes XTAL. Bet es nezinu, kā iegūt Cx, Lx, Rx un C0 ar programmatūru. Es dzirdēju, ka pelēkā lodziņa ADS var izdarīt. Vai tā ir taisnība? Es nevaru atrast jebkādu palīdzību, par pelēks-box. Starp citu, var IC-cap darīt šo darbu? Paldies par jūsu palīdzību.

Tas nav tik grūti, lai gan daudzi cilvēki tā domā. Marka divi mērījumi, platjoslas ap rezonanses ferquency un smallband mērījumu. Platjoslas mērījumiem sniegs jums labu tāmi paralēli parazitāras capaticance C0, jo šis parasitice dominē circuit uzvedību tur. Nākamais gabals uzņemšanu smalband mērījumu ieejas pretestība. Ja reaktīvs daļa kļūst nulle, jūs konstatējat, ka reālā daļa ir palicis. Rx, kas ir pretēja šā ieeja. Tālāk jūs arī zināt, ko rezonanses ferquency ir. Tas attiecas Lx un Cx izmantojot [tex] 2 \ pi f_ {res} = \ frac {1} {{\ sqrt {L_x C_x}}} [/tex] tikai lieta, pa kreisi ir līdzsvars starp Lx un Cx. Tas ir noteikts Qu no kristāla un var iegūt no smallband mērīšanas arī. Tas devis jums aptuvenu aplēsi par to, kā jūs varētu darīt, - in saprātīgi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back