Paralēlā porta

R

r_pem

Guest
Sveiki, lūdzu varētu kāds man palīdzēt
Tiesības uzdevums ir šāds:
dizainparaugu sistēma, lai novērtētu barošanas biežumu pēc iespējas precīzāk un pēc tam parādīt šo tīmekļa pieejams dators,
Tagad lieta ir es zinu, es vēlos izmantot paralēlo portu, lai savienotu ierīci ar datoru, bet es esmu nedaudz mulsina par to, kā i am gatavojas lasa vērtības un pēc tam parādīt tos uz datoru.mēs esam nolēmuši izmantot java, es būtu tiešām pateicīgs, ja jūs varētu iet uz visiem attiecīgajiem piemēriem, apmācība vai risinājumi, kā iet par risināt uzdevumu!

thx :)

Jūs neesat pirmais, uzdot jautājumus, piemēram, šo šeit - tas ir lab projektu, ir iespējamas?

Anyway, skatiet šo diegu Java bibliotēkas paralēli piekļuvi ostām:

ftopic94493.html

Pārbaudiet šeit, lai paralēli ostas doc:

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=76945

Un šeit daži pamata paralēli ostas saskarsme:

http://www.logix4u.net/parallelport1.htm

Personīgi gan es varētu izmantot seriālo portu un MCU.Ja jūs mēģināt neizmantot MCU (tikai F-to-V pārveidotāju un ADC?), Tad paralēli ports ir iespējams veids, kā iet.

FoxyRick.

u savienojumu atkāpties transformatora līdz 230 v

mēs izejas 12V

konvertēt to uz 5 v pulksteni pulss, izmantojot salīdzinājuma

Tad savienojiet to ar d0

izmantot PGM, lai pārbaudītu tā

Cita iespēja ir izmantot optocoupler.
Diode var savienot virknē ar 4.7ľF (250Vac) kondensatoru un apgrieztā pollarity diode anti-paralēli.
Izejas tranzistors būs savienots starp GND (E) un jebkuru datalines no prallel PC ostu (ar 4k7-10k pull-up rezistors) (C).
Ņemot šo kvadrātveida vilnis varat uzrakstīt pieteikumu (jebkurā valodā, sākot no vecās apkopot vai pamata, VB, C, .... ), kas skaita laiku izejvielu H vai L un pārvērš to pie elektrotīkla frekvences ..

Es meklēju grāmatu interfecing paralēlo portu ar microcontrollers, kas ir labākais bookk?

hassana rakstīja:

Es meklēju grāmatu interfecing paralēlo portu ar microcontrollers, kas ir labākais bookk?

Ja Jūsu AC līnija ir līdz 100% varat veikt jauda bezmaksas reklāmguvumu, piemēram:

izmantot sērijas ADC, nevis paralēli, tas var būt saistīts ar RS232, nevis paralēli ostā.
Piegāde ADC tieši no 220V un izmantošanas ioptocoupler par rs 232 pieslēgumu.Jums ir spēlēt ar RS232 līniju, lai iegūtu opto izejas uz 232 sprieguma diapazons kā:
- Noteikt vienu no 232 kontroles līniju līdz 0 adnother līdz 1.
- Izmantojot tranzistors optocoupler vienkārši likts rezistors uz vienu no phototransistor produkciju.Savienojuma punkts būs jūsu izejas dati RS232 ievadi.Palieka nesavienotiem tranzistoru un pretestība puses būs saistīti ar augstāk minētajiem RS232 vadības līniju saskaņā ar phototransistor polaritāti.

Hi, Im darot pašu projektu (mērīšanas strāvas frekvences), bet mēs bijām domāšana, izmantojot JavaScript un CGI ar HTML.Vai jūs, lūdzu, lūdzu, palīdziet man, kā es varu sākt savu pogram, jo es esmu patiešām neizprotamu.Jebkura informācija būtu lieliski, thanx.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back