par vietu un maršrutu.

A

Abbigeri

Guest
Zemāk ir daži uz vietas un Route ikviens, kas zina atbildes, lūdzu pasta atbildes uz jautājumiem.

1.Kāds ir iemesls flipping šūnu rindas.

2.Ja jums ir nepieciešams atstāt atšķirības starp šūnu rindas, jūs, kā noteikt augstuma atšķirību.

3.why kodols jauda kluči nebūtu savienots ar galveno elektroenerģijas gredzeni pēdējā.

4.ja Jums ir izmantot gan vertikālo, gan horizontālo svītras, kādi ir apsvērumi, izlemt, kurš ir jāpievieno barošanas plānu pirmās.

5.kā jūs uzzināt visas prasības pulksteni koka.

6.Lai pildījuma šūnām.

7.pildījuma šūnām parasti ir platumu, kas ir tikai 1x, 4x 2x, 8x utt nākamo lielāks piltuves šūnas vienmēr ir tās platums dubultojies kāpēc?

8.kāpēc tas ir labāk ievietot pildījuma šūnām pēc detalizēta maiņu.

9.kāpēc fiziskā pārbaude varētu atklāt KDR un LVS pārkāpumus neatklāj P & R rīks.

10.STA iet bet simulāciju daļēji pati loģika ceļu.Iemesls?

11.simulācija iet bet STA daļēji pati loģika ceļu.Iemesls?

12.laiku prasība desing ir izpildīts pēc fiziskās sintēzes solis.pulksteni koka sintēze tiek veikta un visu diennakti kokiem atbilst šķībs un latenci specifikācijām.Tomēr, STA liecina, ka ir daudz laika ceļus ar
ļoti slikta laika ļengans.iemesls slikta laika ļengans?

pateicība

9.kāpēc fiziskā pārbaude varētu atklāt KDR un LVS pārkāpumus neatklāj P & R rīks.Es domāju, ka ~ ~ fiziskā informācija nt apvienojās PNR stadijā ....pārbaude jāveic, meklējot papildus ierīcēm veidojas

1.Lai saglabātu jomā mēs robežot divas šūnu rindas, lai kopējā jauda un zeme tiek dalīta ar šūnām.Tātad mēs fliping šūnu rindas.
2.Ja horizontālo maršrutu resursi nav pietiekami, mēs sniedzam plaisa starp šūnu rindas, lai nodrošinātu somre papildu horizontālās kustības resursa metal1.Atšķirības nosaka metal1 minimālo atstarpi normu.
6.Filler šūnas aizpilda plaisas starp pad šūnas un nodrošina maršrutēšanu starp tām.
8.beacuse šajā laikā šūnas ir labi izvietoti, un atrašanās vietu, šūnas tiek fiksēts.Ka mēs neesam mainīsies šūnu pllacement.Lai mēs varētu zināt precīzu atrašanās vietu uzpildīšanas šūnā.Tātad mēs Ievietojot pildījuma šūnām pēc detalizēta maiņu.

Es zinu tikai šo

form my side ..

4.sāk no zemākās metāla .....( ja es esmu rgt) iedomājies hw daudz VIaS u samazināsies par ...
6.pildījuma šūnām r pantu, vienlaicīgi radot sliedes ...... uz pastāvīgu sliedēm ..
7.tā ne tikai ........ esmu pat nāca pāri 1x, 5x 3x,, tā ir, atkarībā no bibliotēkas .........pateicība,
Prasad

5.SDC iegūst pēc systhesis jāsniedz u prorper ideja apm pulksteņi konstrukcijā
8.kopš iepildes doesn't ietekmēt laika, nav nepieciešams pievienot tos iepriekšējos posmos maiņu.
9.Vairums no R & R instrumenti apskatīt tikai metāla slāņa atrodas std šūnās, tās nav daudz botherd par (OD, aktīva vai difūzijas slāni).tikai ar metāla info redzams tas var būt iespējams, lai tos pārbaudītu LVS jautājumiem

3.core jauda pads jābūt saistītai ar galveno varas gredzeni floorplan

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back