par varas gredzenu un elektrotīklu

A

afailor

Guest
hi, visiem,
Es esmu jaunāku uz IC projektēšana.Bet daudzos dokumentos, es atklāju IC jauda tika izplatīts caur daudzām metāla kārtām tīkla (3-D, VIaS savienots starp slāņiem). Vai tā ir taisnība, vairumam dizainparaugiem vai augstas veiktspējas dizainu?
Paldies.

Power Ring noteikti ir jābūt.Tas nodrošina ērtu piekļuvi pieskarieties enerģiju no gredzena ap VLSI kodols.

Ir daudz veidu elektrotīklu.Kurš veids ir, mērķis ir pamatot, kas nodrošina zemāko IS piliens, jo īpaši uz centru jomā kodols, kas parasti iegūt augstāko IS piliens.

Daži tīkli ir paredzēti, lai darbinātu galveno apakšsistēmu, kas VLSI kodols.
Daži tīkli ir paredzēti, lai nodrošinātu pat elektrosadales visiem galvenajiem jomas VLSI.
Daži tīkli tiek sadalīti, lai nodrošinātu neatkarīgu un stabilu tiesības RF, jauktu signālu, un zema / vidēja ātruma ciparu vai pat ātrgaitas digitālo.

ya tas ir ..tas nav atkarīgs no flipchip veida ..

Es veic tiesības jūsu standarta šūnu ...

Tātad jauda gredzens ir jābūt un IC dizains ..starpību var laist ārpus pamatdarbības vai uz augšu galveno ..Sveicieni
Shankar

Es domāju, ka es redzu.In flip-chip dizainu, jaudu nāk pirmais no izciļņiem (saistīts ar kompleksiem barošanas plate), tad lai top metāla slāņa un pēc tam uz grunts slāni, pēc tam ierīci caur ring.Right?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back