Par Timequest laika analizatoru

T

trupesh.vasoya

Guest
kā izmantot timequest laika analizators rīks, lūdzu kāds var man pateikt par to, kādu vienkāršu metodi vai parauga piemērs, ka es nevaru saprast par piespiedu izmanto to, lūdzu, palīdziet man .... Paldies

Šeit ir vienkārša apmācība es uzskatu varētu jums palīdzēt: Paldies.

Paldies hairo, tā tiešām noderīgi mani, bet mana reālā problēma ir, kur nosacījums mums ir jānosaka šī ierobežot jo timequest laika analizatoru un kāds piemērs, kur montieris neizdodas ietilptu dizainu uz ierīci (FPGA) un mums ir jāizmanto timequest par komplektu, kas ierobežo .. Gaidīt pozitīvu atbildi .. Paldies,

montieris nespēj ietilptu dizainu uz ierīci (FPGA) un mums ir jāizmanto timequest par komplektu, kas ierobežo
Kā tas ir iespējams izmantot laika ierobežojumi, izmantojot timequest ja konstrukcija nav fit par īpašu ierīci? Es nesaprotu, kas. Ja dizains nav derīgas uz īpašu FPGA ierīces, tad mēs vienkārši mainīt uz lielāku FPGA ierīci. Paldies.

jā jūs pilnīgi pareizi, patiesībā man bija nedaudz mulsina šajā tēmā tik, beidzot .... es zinu par timequest laika analizatoru. Paldies par palīdzību.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back