par SN74HC00N (TTL NAND)

K

kartupe

Guest
Es gribēju zināt, kāpēc SN74HC00N (TTL) darbojas kā CMOS 4011.It 's nav Zin = bezgalībai (bez ieejas strāva). Ja iespējams, es vēlos redzēt iekšējo struktūru SN74HC00N.
Paldies.
James

Tas nav TTL, tas CMOS, būtībā līdzīga CD4011, bet būvēt ātrāk CMOS tehnoloģiju.

74HCxxx IC sauc par "High Speed CMOS".
Atšķirībā no vecās TTL to minimālā padeves strāvas un ieejas strāva ir gandrīz nulle, un to minimālais spriegums ir 2.0V.Ar 5V piegādi izejas strāva ir pietiekami augsta, lai mazuļi viņiem, ja jums nav ierobežot strāvu 25mA.

Parasto CMOS IC ir izejas strāva ir tikai aptuveni 1mA ja piegāde ir tikai 5V.
Vecs TTL ir gremdēšana izejas strāva lielāka par 16mA, bet gandrīz neviena piegādes pašreizējais kad tas 5V piegādi.

Es dažas LED Chasers izmantojot 74HC4017 un dažas citas detaļas, un tie ir spilgti mēnešiem, sākot no tikai diviem sārmainā AA elementiem (3V pilināmā līdz 2V).

Viņu priekšrocība ir pinouts ir identiski 74 sērijas TTL.Tie var tieši aizstāt uz PC karti bez izkārtojuma izmaiņām.

Ak, es nezinu, pirms es domāju, ka visi 74xx ir TTL vārtiem.Kas skaits TTL NAND ar 74XX sēriju.
Paldies.

TTL IC ir ļoti veci.Es nevaru atcerēties to skaitu.
Ir arī parasto CMOS loģika IC ar 74 prefiksu.74C00 ir CMOS quad NAND vārtiem ar tādas pašas funkcijas kā 7400 TTL quad NAND vārtiem.Tās unput pašreizējais ir nulle, tās padeves strāvas ir gandrīz nulle, un tā izejas strāvas ir zems.Tā barošanas spriegums ir tāds pats kā parasto CMOS no 3V uz 18V.

74HC00 ir ātrgaitas CMOS quad NAND vārtiem.Tās ieejas strāva ir nulle, tās padeves strāvas ir gandrīz nulle, un tā izejas strāva ir diezgan augsts, ja tās barošanas spriegums ir 5V uz 6V.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back