par simulaion veidi BandGap

J

jiangwp

Guest
Par BandGap, man ir imitētas dažus parametrus, piemēram:

1.PSRR;
2.izejas pretestība;
3.input minēto troksni;
4.temperatūra coeffient;

Bet trim pusēm: Uzsākšana circuit, biežums un stabilitāti.Es nezinu, kā lai modelētu tiem.

uz Startup ķēde:
Esmu darījis: 1) dc sweep (par barošanas avotu), lai zondes strāva izolācijas tranzistors;
2) transistant analīzē (barošanas avota) pārbaudīt darba Bandgap;

Var būt tur ir vietnieks pusēs simulācijas Startup ķēdē.Vai jūs varat man pateikt?

Par frekvenču modelēšana (elmilation laiks izejas reference (spriegums un strāvas), lai atrisinātu ar traucējumiem) vai atbildes laiku.Lai mēs varētu pievienot apiet kapacitātes secināt efektu traucējumiem.

Vai ir daži modeli un veidu, kā simualite to?

lai stabilitāte:
Sakarā ar negatīvu un postive feedbak ir pastāv Bandgap.
Kā stabilitāte simulēta?

Man ir tas pats jautājums, kas var atbildēt tā?
pateicība

Uz starta, iespējams, jums vajadzētu veikt pārejošas analīzi vdd (ieslēgt 0 līdz augsta)

Lai modelētu pareizu starta Jums jāveic DC un pārejošas simulācijām, izmantojot dažādus algoritmus tu simulators.Dažreiz risinājums ir atkarīgs no algoritma simualtor izmanto, lai saplūst.Ja saskaņā ar visiem iespējamiem algoritmi jūsu bandgap palaišanas ir vienādi, tad jums var būt liela iespējamība, ka Jūsu shēma darbosies labi.

Laikā pārejošas simulācijām, ielieciet rezistoru virknē ar savu Vdd avots un savienot kondensators uz zemi pie otrā pusē rezistors.Tas nozīmē, ka kondensators atrodas paralēli ar elektroenerģijas padeves termināliem jūsu bandgap.Veikt pārejošas simulācijām vairākām vērtībām, ka kondensatora.Šis ir reālāks startēšanas apstākļiem.Atkārtot simulācija, izmantojot TRAP, atpakaļ Euler, zvejas rīku un visu integrācijas metodi savu simulatoru atbalsta.

Daži, piemēram, SMASH simulatori ir komandu pārbaudes startēšanas automātiski, izmantojot visus atbalstīto algoritmiem.Skatīt mājas lapā Smash by Dolphin Integration.

In HSPICE, kā noteikt labāko laiku solis starta operāciju TRANSIENT analīze?

Quote:

Laikā pārejošas simulācijām, ielieciet rezistoru virknē ar savu Vdd avots un savienot kondensators uz zemi pie otrā pusē rezistors.
Tas nozīmē, ka kondensators atrodas paralēli ar elektroenerģijas padeves termināliem jūsu bandgap.
Veikt pārejošas simulācijām vairākām vērtībām, ka kondensatora.
Šis ir reālāks startēšanas apstākļiem.

Hum, do you mean līdzīgs šim?Un būtu pretestība R ir ļoti mazāku, lai Modling Līnijas pretestība?
Un mums būtu noteikts algoritms ar. Iespējas method = TRAP [GEAR, Euler vai tā?]
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back