par sākuma rāmja pakešu USB

A

arun397

Guest
hi, i ir agrāk ievietojis daži amati par manu projektu, USB ierīci kodols uz FPGA ...... es gribētu zināt, vai SOF paketi ir nepieciešams pievienot (rakstisku), kas kodu USB ierīces ............... paldies .........

Ierīces nerada SOF. Tikai Saimnieki (root kontrolleriem un mezgliem), rada SOF. Ja jūs veidot pilnu ātrumu (12 Mbps) ierīci, uzņēmēja nosūtīs SOF ierīcē. Ja jums ir ēkas Host (piemēram, lai sazinātos ar USB ierīci, piemēram, atmiņas karti): maza ātruma (1,5 Mbps) nerada SOF, pilns ātrums (12 Mbps) jārada SOF.

[Quote = tkbits] Ierīcēm nerada SOF. Tikai Saimnieki (root kontrolleriem un mezgliem), rada SOF. Ja jūs veidot pilnu ātrumu (12 Mbps) ierīci, uzņēmēja nosūtīs SOF ierīcē. Ja jums ir ēkas Host (piemēram, lai sazinātos ar USB ierīci, piemēram, atmiņas karti). Maza ātruma (1,5 Mbps) nerada SOF, pilns ātrums (12 Mbps) jārada SOF [/quote] tā u teikt Man vajag, lai to iekļautu mans kods, lai saņemtu SOF no uzņēmējas ......... I didn't get u tieši var u būt skaidra, lūdzu ..........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back