Par pin fotodiode izstrādāt optiskās jaudas mērītājs

T

theenes

Guest
anyway, faktiski manā pēdējā gada projekts ir izveidot zemu izmaksu optiskās jaudas mērītājs ... es varu izmantot pin fotodiode, salīdzinot ar fotodiode .., kas ir priekšrocība starp tām? jebkurš pin fotodiode es varu izmantot ieteikumi? jebkuru atsauci?
ja es izmantot vairāku mode fiber optic .. cik par savienotāji pieslēgties pin fotodiode ..
jebkurai idejai .. vai jebkur i var atsaukties uz ..
un bout viļņu garuma optisko avotu, nozīmē teikt par precizitāti optiskās jaudas mērītājs .. can i sašaurināt manu darbības jomu, lai 850n? ja es gribu atvērt manu darbības jomu 850n, 1310nm un 1550nm .. tas ir iespējams .. kā bout shēmas dizaina .. būs sarežģīti? jebkuru atsauci es varu darīt to ..

pin fotodiode darbojas kā sprieguma avotu, kā arī strāvas avotu, reaģējot uz krītošo gaismu ar viļņu garumu diapazonā.Pašreizējā mērījumu vēlams, jo output current mainās lineāri ar krītošo gaismu jaudu.Spriegumu izejas, tomēr, izmaiņas logaritmiski ar krītošo gaismu jauda .. pirms es varu pieslēgt PIC (celta / D pārveidotājs) .. i need to do uztvērēja shēma ir? Un līdzās tam, ka man ir nepieciešams paplašināt un izfiltrē signālu izzit .. nekādas norādes par shēmas dizains?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back