par parametru Lamda

N

news

Guest
Droid trafia na niemiecki rynek. Oczekiwany na rynku smartfon pojawi się u naszych zachodnich sąsiadów już za dwa tygodnie...

Read more...

kas 0.35um vai 0.18um process, kā iegūt parametru Lamda? simulācijas, es uzskatu, ka Lamda izmaiņas ar dažādiem faktoriem, tādiem kā Vgs \\ VDS \\ W un tā tālāk, un vērtība mainās ļoti strauji, bet gan to, kā aprēķināt maršrutu, izmantojot Lamda dažādiem ekspluatācijas apstākļiem? Bez tam spektrs ir parametrs ron, kāda ir atšķirība Rons un maršruta? kā aprēķināt dc-iegūt, izmantojot ron?

tikai izmantot vienkāršu modeli, piemēram, izmantot DC analīze Lamda = d (i) / d (v)

Lamda = d (i) / d (v), kas ir vērtība v? v = VDS vai vgs?

Tranzistors izejas pretestība ir ro = 1 / (lambda * Id) tāpēc, mērot Id un ro jums lambda. Turklāt ar defenition lambda ir propotonal lai DXD / DVD.

Es iesaku u izmanto dažādas metodes, lai uzzinātu lambda. un uzzināt vidējo rādītāju par kopīgām vērtībām. tā labāk izmantot vērtības, arround ur nepieciešama VDS. diif metodes: 1) slīpums = lambda / Id ", ja ID" ir strāva, pie kuras pieskaras līknes krustošanās ar y asi. 2) jāizvēlas divi VDS vērtībām, galvenokārt dziļi piesātinājums, jo dziļā piesātinājuma lambda ir precīzāka. tad izmanto Id2/Id1 = (W / L) 2 / (W / L) 1 * (1 + Lambda.Vds2) / (1 + Lambda.Vds1) 3) Uzzīmēt diagrammu maršrutu Vs VDS šīs līknes ir forma, piemēram, Gausa līkne. No kuriem u saņems VA @ DIBL un VA @ CLM Tad VA (Early spriegums) = VA, Sat + 1 / (1/Va, DIBL + 1/Va.CLM) sīkāku informāciju par šo skatīt dažu MOSFET modeli grāmatu. dota arī BSIM rokasgrāmatā. Ceru, ka tas palīdzēs u.: ideja:

Hii visiem, man ir jautājums, kad es mēģināju metodi Lamda = d (I) / d (VDS) pie L = 60n es atklāju, ka nmos Lamda = 0,3345, bet kad es mēģināju citu metodi I1/I2 = [( W / L) 1 * (1 + lamdaVds )]/[( W / L) 2 * (1 + lamdaVds)] es atklāju, ka tā kļuva par arounf 0,65 un, kad es mēģināju ro = 1 / (Lamda * Id) Man variācijas 0,12-0,3 un vērtība ir atkarīga no Vgs, VDS, W lai to, ko lai es daru ???:-(

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back