Par pārejot pārejas jautājums?

M

mckinson

Guest
Hello.Šajās dienās, es fonud maiņu pārejas neizdevās.
Bet fiailed nav radījis par noietu uz augšu vai noietu uz leju pārāk ātri.
Tas ir noderīgs daļu varas rampas. Jebkuru guys zināt, ko varbūt izraisa šo jautājumu?
Laba vēlējumiem!

Ir pirmā reize, kad es dzirdu kaut kas līdzīgs šim.GMSK ir pastāvīgas modulācijas iespēju, un laikā, nozīmīga daļa eksplozijas būtu dzīvoklis.Pārbaudiet ar jomu, lai nav dažas glitches par noietu sprieguma.Taču pat kā šis, kas atbilst teorija, 95% no pārejošas spektrs ir saistīts ar noietu uz augšu un uz leju.

Vfone, liels paldies par jūsu komentārus!
Vai jūs domājāt pārbaudīt signāla vadības PA jauda uzbrauktuvi?Jā, jums ir taisnība, visbiežāk maina pārejas ir saistīts ar noietu uz augšu un uz leju.
Jautājums notikt, ja augstas intensitātes līmeni, un tas ir radona. Vai jūs domājat, varbūt troksnis netraucē Tx signāls?Neizdevās spektrs ir / - 400Khz.

Nē, troksnis nevar veikt īslaicīgas spektru, lai izgāztos.
Play ar kuriem malu noietu.Noteikti tas nosaka pārslēgšanās pie 400kHz.

Paldies!
Bet maksimālo vērtību spektrs ir nevis pie fallling malas.
Ieskatīties viļņu forma 400Khz spektru, es uzskatu, maksimālā vērtība ir vidū, nevis uz augšu un uz leju daļu.
Un sākumā uzskata, pārejot spektrs vērtība ir zema.Pagaidiet brīdi, tas get lielāka un lielāka.

mckinson, kādā veidā jūs varat atrast viļņu forma 400Khz?tas ir atrodams spektra analizatoru?Es domāju, ka problēma, jūs tikās var notiek elektroenerģijas piegādes PA, pls pārbaudiet izkārtojumu tā, izsekot jābūt īsākam ASAP.no pilnvarām PA piegādi.
Man ir jautājums par to, vai ir kāds, kas man pateikt, kāpēc pārejošas spektra iegūt slikti, kad vāja barošana un zemu temperatūru?

Hi, xinxin.Jūs varat redzēt viļņu forma, 400KHz, ja jūs izmantojat CMU200 ar jaunāko versiju programmatūru.Tāpat jūs varat izmantot spektra analizatoru, 8960 sprūda ar CMU vai.

Mckinson,

Es domāju, Vfone's domas par līdzekli, S / T 400KHz, pielāgojot kuri mala uzbrauktuvi tas nozīmēja laika domēna eksplozijas vilnim no zema pjedestāla līdz totoally TX off (Vramp tuvu TX ķēdes off) ir pārāk dziļš!

Tā max vērtība S / T jūs redzēju NAV atrodas uz perona uz augšu / leju, daži iespējamie iemesli, jums būs pārbaudīt!
Jebkura periodiskas biežums liek domāt braukt uz Vramp vai PA piegādes izsekot, piemēram, harmonikas ir simbols ātrums / 4, jo izkārtojumu iejaukšanās.Tas ir degradēti 400KHz notika tikai
Lieljaudas vadības līmenī?

Pls laipni atsauksmes man jūsu atjaunināto statusu, pateicoties daudz!
Ar cieņu,

Wilson, paldies laipni komentārus.
Jā, 400k notika tikai augstas jaudas līmeni.
Maksimālais punktu nav nemainīgs atrašanās vietu noderīgas daļa.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back