Par pārejošas simulācija

S

sakuragi

Guest
Hellow, visiem,

Es esmu jauns puisis šajā forumā.Tagad es modelētu uzsākšanas funkcija neobjektivitāti shēmas (Vt atsauce) par OP ar pārejošu simulācija.
Un es atklāju, ka rezultāts attiecībā uz papildu laika skalas es noteikti.Lielākiem vērtība, slīpo ķēdes "start-up", lai gan es noņemt "start-up" shēmas.
Kāpēc?Kāda ir šo vērtību laikā jūs parasti nosaka?

THX ~ ~

pārbaudīt starta parasti, u ja prebiased mezglu vai nu zema / augsta izmantojot 1G rezistors, lai mezglu iemesls slīpo circuit palikt off.
Izmantojot lielākā laika mērogā rada simulators palaist garām detaļas, kad tas neredz pāreju, tas lēkt lielāku laika posmu, nekā tad, ja u ir mazāks laika skalas.Tomēr tas nav nekādas tiešas sekas, vai jūsu circuit uzsākšanas vai ne.Vai jūs uzsākt mezglu?

Kāpēc dont jums rampas piegādi un pārbaudīt simulācija?

Es perona jaudu no 0 līdz Vdd, un man ir nepieciešams noteikt sākotnējo stāvokli papildus?
Ja jā, tad kāpēc?
Thanks so much.

Noteikti, jūs varat izveidot sākotnējo stāvokli.Parasti ķēdi, kas vajadzīga darbības uzsākšanai ir divas stabilas darbības apstākļos, viena nulle volti un darbojas otru normālā sprieguma, kurā ķēdē.Tādējādi, sākuma tiek izmantota, lai push ķēdes uz otro stabilu darbības stāvoklī ar sūknēšanas vajadzīgo strāvu.Tātad, jūs varat uzstādīt vienu voltu spriegumu, kā sākotnējā darbības nosacījumu (vairums preferbly nulle)

Jā.Pārbaudīt, vai darbības uzsākšanas shēma var darboties, vai ne, vispirms jums ir jānosaka slīpo circuit uzturēšanās ārpus valsts, vai ne?Vēl viena lieta, imitē dažādas rampas likmes un dažādas stūriem / temperatūras uc, lai pārliecinātos, ka tas strādā.

Ceru, ka tas palīdz.Good luck:)

regards,
jordan76

lastdance rakstīja:

pārbaudīt starta parasti, u ja prebiased mezglu vai nu zema / augsta izmantojot 1G rezistors, lai mezglu iemesls slīpo circuit palikt off.

Izmantojot lielākā laika mērogā rada simulators palaist garām detaļas, kad tas neredz pāreju, tas lēkt lielāku laika posmu, nekā tad, ja u ir mazāks laika skalas.
Tomēr tas nav nekādas tiešas sekas, vai jūsu circuit uzsākšanas vai ne.
Vai jūs uzsākt mezglu?

Parasti 0,1 ns ir pietiekami labs, lai raksturotu.Patiesībā jums nav uzbrauktuvi uz augšu piegādēm tik ātri.Bet, ja jūs joprojām ir šaubas iet uz mazāku laika posmu.

mēģiniet izmantot vāju NMOS nojaukt uz mezglu, ja u injicēt starta strāvu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back