Par Orcad 9,2

A

avi_e -

Guest
Hi Friend,Es ķēdi, izmantojot OrCAD Lite 9.2.Visas lietas gāja pareizi, bet es esmu kļūst problēma, vienlaicīgi radot simulācija profilu.Kad vien Iclick tab "Create simulācijas profils".Tas dod "Neizdevās izveidot simulācijas profilu.Sveicieni,
Avinash.S.

Parasti pēc tam, kad saka, ka tā arī rada kļūdu log un zīmes, ir kļūda komponentu zaļš aplis ...

Lai radītu simulācijas profilu Visiem komponentiem jābūt pspice modeli, u var pārliecināties, ka tad, kad u izv komponents no bibliotēkas, tā parāda pspice ikonas zemāk daļa simbols

Ir jābūt kaut Rong veidošanu jūsu ķēdē.Es tikko mēģināja izveidot simulācijas profilu, izmantojot OrCAD 9,1 (students versija) ar daļu, kas ņemti no citu bibliotēku (ti, bez jebkāda Pspice modelis).Profils ir izveidots.Es domāju, ka simulācija profils nav nekāda sakara ar daļu modeļiem.
Mēģināt izveidot shēmu slēgums ar noklusējuma Vales.

Kādam ir tāda pati problēma.Atinstalēt un pārinstalēt Orcad atrisināt problēmu.Varbūt tas darbojas arī jums.

Čau
Dārgais
Vispirms Jūs veidojat jaunu projektu.
Šajā izvēlaties / D jaukta dizains
Selcet visas detaļas no PSsice.
pēc tam izveidojiet jaunu simulācija profilu.

Hi DMK,

Es circiut nedaudz analizējot dc daudzumiem, kuri norādīti grāmatā.
Ķēdē ir tās noklusējuma vērtības only.
Paldies visiem, kas atbild uz .............Sveicieni,
Avinash.S.

Hi Friends,

Thankyou visiem tās darba tagad.Bet ir cita problēma man vēlreiz, proti, neatkarīgi Circuit jums izdarīt, bet darbojas tā parāda kļūdas un tāpēc simulācijas tiek pārtraukta., Ground GND is floating

.

Tā sakot, ka Node N0083 ir svārstīgs, Ground GND ir svārstīgs.
Lūdzu, palīdziet man apnikuši ar šo!!Sveicieni,
Avinash.S.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back