par maisītāji IIP3 simulācijas testbench, lūdzu palīdzēt.

E

eejli

Guest
Maisītājs ir atšķirīga RF / LO un diferencētu IF out (sk. shēmas).RF un LO ostas ieejas signāls ir saistīts AC un DC neobjektivitāti ir pēc AC sakabes KLP.

Maisītājs ir onchip IC un iepriekšējā posmā ir on-chip LNA.Posmā pēc maisītājs arī onchip IF filtrs.Tāpēc nav atbilstošas problēma šeit.Bet skatoties dažas atsauces tie visi prasa balun kaut ko saskaņot.

kāda ir pareizā setup ar šo es izmantoju barošanas sine avots RF ievade ar 50 omi avots rezistors.LO ostā izmantot tikai sprieguma sine avotam un izejas tiek izbeigta ar 2k omi, kas ir IF filtra ieejas rezistors.

Iepriekš setup IIP3 modelētiem ir par 3dbm kas ir mazāk nekā es gaidīts.Kas ir nepareizi ar manu setup.

Paldies.Pievienots pēc 7 minūtēm:kāpēc es nevaru pievienot 700K attēlu.

Kā jūsu circuit raksturo spriegumu (un nevis jauda) iegūt, pārliecinieties, ka Jums appy un pasākuma pareizas avotu un slodzi.
Ierasta prakse ir runāt par līdzvērtīgiem jaudas līmeņus.Piemēram jūs varat izteikt ievades spriegumu, kā līdzvērtīgu jaudu 50 Om slodzes.
Lai to izdarītu, ņem 50 Ohm avots, un savienot līdz 50 Om rezistors.Veikt ievades spriegumu, pārveidojot to starpību, izmantojot spriegumu kontrolēta sprieguma avotiem.Izmantojiet šos spriegumu piegādi maisītājs.
Pārbaudiet, vai ieejas spriegums ir tas, ko jūs sagaida.
Līdzīgu jūs varat darīt jūsu ķēdes slodzi, ja jūs interesē arī spriegumu pie varas maiņas pie izejas.
Esi informēts ja jūs modelētu troksnis!
Sols ir nedaudz atšķirīgs un ir atkarīgs no trokšņu daudzumu, kuru vēlaties aprēķināt.

Es ceru, ka tas var palīdzēt.
Mazz

Paldies Mazz.

Es izlasīju post šajā forumā, ieskaitot jūsu iepriekšējo posteni.Es uzskatu, ka cilvēki, tāpat kā mani mulsina jaudas un sprieguma.Kad mēs izmantojam varu iegūt un kad izmantot sprieguma iegūt?

Attiecībā maisītājs gadījumā, izmantojot metodi, kā jūs minēts iepriekš, ir būtībā runā par spriegums nevis jauda, jo IIP3 ir spriegums convept, bet cilvēki vēlas to spēka pievadiem tik vienkārši pārvērst šo iip3 spriegumu pie varas, izmantojot preagreed 50 omi, vai 75 omi .

Manā gadījumā RF un LO signāls ir AC savienota ar maisītāju ostā.kāpēc donot Man vajag dažas mathing šajās ostās.Kādā stāvoklī ir nepieciešams man, lai tie atbilstu LNA ir izejas pretestība konjugātu jāsaskaņo ar LO's RF ievade osta?

Paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back