Par LTCC

E

easygoing

Guest
Can anyone apspriest LTCC izmanto RF front end? Varbūt es varētu darīt to, kas nāk nākotnē.
No dažas webs, es uzskatu, ka tas ir galvenokārt izmanto pasīvie elementi,
it īpaši filtri un vco ...

Ikvienam padomus?

Okazuje się, że wcale nie tak wiele. Co prawda dzisiaj na płytach montuje się zazwyczaj 12-15 portów, co jest wartością niewystarczającą, ale od czego dodatkowe karty PCI-e z kontrolerami i dodatkowymi złączami? W sumie do przygotowania potrawy konieczne jest 30 … <a href="http://www.frazpc.pl/aktualnosci/576281,Jak-wiele-poczonych-ze-sob-portw-USB-potrzeba-aby-usmay-kiebask.html">Continue reading <span class="meta-nav">→</span></a>

Read more...

Čau,
LTCC ir viens no zemu izmaksu MCM tehnoloģiju, jūs varat atrast labu info par šo šādos internetresursa www.valtronic.com.
sveicieni,

- Ilgi piegādes laiku
- Nav paredzēts lieljaudas dizains (slikts siltuma veikšanai)

Tie ir ļoti labs par to, moduļus, kas izmanto līnijas, piemēram, filtri un couplers.Es redzēju vienu, kas bija daudzslāņu un bija par sešiem filtrus kvadrātveida cm vai divi.

LTCC ir laba pieeja priekšējās beidzas, kad izmaksas un / vai sarežģītības ir vadīšana dizainu.Tā ir pienācīgas termiskās charateristics, lai gan elektriski, ņemot vērā raupjuma no metalization, zaudējumi var būt mazliet lielāks nekā mīkstais substrāts.

Iemesli, lai izmantotu LTCC:
- Ļoti sarežģīts daudzslāņu ķēdēm (30 slāņos), ieskaitot vairāk nekā
80000 VIaS (akls, ja nepieciešams) uz slānis

- Touch darba ir zema, salīdzinot ar līdzīgu shēmas citās substrāti

- Ļoti labas precizitāte

Iemesli nelietot LTCC:

- Vendor stabilitāti.Pārdevēja apdedzinot profili atšķiras, ka jūs izstrādes līdz to procesa

- Saraušanās.Lai gan vietējo precizitāte ir teicama, liela mēroga saraušanās ir diezgan neprognozējams.Plakanuma arī ir jautājums

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back