par kompensētu atcelšanu ar salīdzinājuma

I

icfb

Guest
to, kā īstenot kompensēt cancellling salīdzinājuma vai AMP? Kāds ir dažas labas shēmas? paldies!

8) jūs varat aplīdziniet kompensēt, izmantojot potenciometrs no ofset pin. kas op amp ir u izmanto

Hi, Skatiet šo app piezīmes maxim: h ** p: / / www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/803 * = t

Jūs varat izmantot sasmalcinātu metodi, lai atceltu kompensēt

Jūs varat atsaukties uz Razavi's principu datu pārveidošanu. ir kaut kas par kompensē atcelšanu.

hi Sunking, kā izmantot sasmalcinātu metodi? Lūdzu, pastāstiet man. paldies [quote = Sunking] var izmantot sasmalcinātu metodi, lai atceltu kompensēt [/quote]

hi piao, vai jūs varētu man piedāvāt failu? paldies [quote = piao] jūs varat atsaukties uz Razavi's principu datu pārveidošanu. ir kaut kas par kompensē atcelšanu. [/quote]

Jūs varat izveidot ķēdi, lai palielinātu vai samazinātu izejas strāvu izejas posmā salīdzinājuma soli pa solim līdz kompensēt tiek atcelts. Pēc tam iecirkņa nodedzinātas dažas apgriešanas šūnu biti, lai ierakstītu rezultātu.

hi, man ir zina labu tīklu, "h ** p: / / www.edacafe.com", tad jūs varat meklēt chopper, Promocijas darba dos jums daudz zināšanu par to. Vai IEEE jums palīdzēs. Es esmu arī interesē ar chopper. ^ $ ^

Jūs varat downlaod šo grāmatu Razavi par EBOOK sadaļā šajā EDAboard.

izmantot chopper amp vai apskatītu lapu 464 CMOS Analog Circuit Design by PEAllen un Holberga.

kapāšanas vai SC ir ļoti plaši izmantotas metodes, ofseta atcelšanu, un arī abiem divu metods ir dinamiska. Vai ir vēl kāda metode kompensētu atcelšanu? Tagad es cenšos kompensēt atcelšanas metodi bez kondensatora. Es mēģināju vairākas metodes, bet tie bija ļoti nestabila.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back