par ievadi kompensē spriegums

S

shmilyzhyao

Guest
Hi, everyone.Es esmu apjucis jēdzienu ievade kompensētu spriegumu.
Man ir izstrādājusi pilnībā diferenciālis OTA.Es zinu, ka ievadi kompensē sprieguma vienmēr ir ieviesta izkārtojuma dēļ, unsymmetry vai citi ārpustirgus idealities.Tomēr, ko es esmu dara, ir tikai veidojot šo slēdzi un imitē to ar Hspice, kas nav saistīti ar izkārtojumu procedūru.Need I atrast ievades kompensētu spriegumu iecirkņa pirms jebkādu AC sniegumu, piemēram, atvērtas cilpas iegūt?
In a word, vai ieguldījumu kompensētu spriegumu pastāv procedūru Spice simulācija?Ja tā, kāda ir cēloņsakarību?
Can anybody help me?
Thx in advance!

Čau,
Jebkurā amp, gludspieduma var sistemātiski vai dinamiska.Kā tas, kas Jūs esat, kas attiecas uz to, ir sistemātiska kompensēt un pareizu izkārtojumu metodikas palīdzēs jums samazināt to.Tomēr dinamisks kompensēt var būt tāpēc, ka izlases veida sekas, piemēram, troksnis.Jums ir nepieciešams, lai modelētu un pārbaudīt šo veida nobīdēm.

Viena lieta, ko jūs varat darīt, ir turēt vienu ievade atsevišķās atskaites līmeni un mainīt citiem ievades lēnām (a uzbrauktuvi no 10u), tad pārbaudiet produkciju.Produkciju ir jābūt nullei, kad abas ievadparametrus kļūt vienādi, ja ir kāds mV no starpība ar o / p ir nulle, tad tas būtu jūsu atlīdzību.

Sveicieni,
RDV

Hi, RDV.Thanks a lot for your veida atbildi.
Es, pēc jūsu metodi un sanāca, ka nebija kompensētu vispār.Ar izejas spriegums ir nulle, ja vilktu izejvielas visu VDD / 2.Vai tas ir labi?
Sveicieni

Čau,
I guess esat pārbauda šīs izmantojot pārejošas sim setup.
Arī pārbaudīt, dc slaucīšana, kur jums slaucīšana 1 ievade (un citu kā konstanti).Tas arī palīdzētu analizējot atlīdzību.Jūs varat arī pārbaudīt, ja ir kāds histerēzi stāšanās attēlu.
Ja vien jūsu ķēde ir ideāls jums apskatīt kompensē (vismaz atsver ar kārtu 1mV-2mV).

Sveicieni,
RDV

Hy
Ja jūs vēlaties ir ideja par to, ievadi kompensē sprieguma laikā Spice simulācijas jums vajadzētu ieviest parametrs dispertion no jums technonogy un rīkojas uz Montekarlo simulācijām

Thank you all.Es piekrītu timo67.Es domāju, ka ievadi kompensē spriegums ir tikai novirze process.Un, ja mēs gribam, lai modelētu tā, mums vajadzētu izmantot Montekarlo simulācijām.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back