par dll dizains

N

newbie_1

Guest
hi, jūs varat sniegt man paskaidrojumus par dll? un ko par fāzē interpolator, kā es varu izmantot interpolator? un labas dokumenti tiks novērtēti. thanks a lot Newbie

Hai arsenāls , Vai Jums ir digitālā kavēšanās bloķēta cilpas shēmas dokumentos vai materiālus par digitālās DLL, ko var implmented izmantojot Verilog vai VHDL simulācijas rīkiem pilnībā. Arī jūs varat pateikt, jebkura metode, ar kuru es varu izmantot digitālo simulāciju līdzekli (FPGA ADVANTAGE PRO) shēmas izejas, lai dotu analog simulācijas rīku (Tanner / Tspice) signāla shēmas ieejas ..

[Quote = Blowfish] Hai arsenāls , Vai Jums ir digitālā kavēšanās bloķēta cilpas shēmas dokumentos vai materiālus par digitālās DLL, ko var implmented izmantojot Verilog vai VHDL simulācijas rīkiem pilnībā. Arī jūs varat pateikt, jebkura metode, ar kuru es varu izmantot digitālo simulāciju līdzekli (FPGA ADVANTAGE PRO) shēmas izejas, lai dotu analog simulācijas rīku (Tanner / Tspice) signāla shēmas ieejas .. [/quote] hi Blowfish, kā dll ar Verilog modelis, u var atsaukties uz mājas lapā dizaineri guide, kā arī u var izmēģināt rakstīt, izmantojot skaitītājus, un u var izmēģināt pielikto plāksnīti. un pēc u get DLL modeli, tad u var izmantot spectreVerilog darīt jaukto signālu simulācija, izveidojot config viedokli.

Es esmu iesācējs. Vai ir dažas labas atsauksmes par dll dizains? Paldies: D

Hi arsenāls kā es varu izmantot savu Verilog modelis dll? Paldies!

[Quote = zgz1983] Hi arsenālu, kā es varu izmantot savu Verilog modelis dll? Paldies! [/Quote] u var tikai izmantot to imitācijas coz tas dod tikai uzvedības modeli celtniecības bloki dll, no kuriem u var zināt konstrukcijas DLL un kā tā darbojas. paldies arsenāls

Hai arsenālu, ir dažas kļūdas, kas Verilog kodu no Stenfordas. Arī daži kodi trūkst submodules. Jūs varat pārbaudīt darba kodu un pēc labas darba kodu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back