par ADC pārbaudes problēmām

L

lhlbluesky

Guest
ar ADC pārbaudes, parasti N-bit ADC (ierīcei pārbaude) seko N +2 bitu DAC, lai iegūtu rekonstruēts analogās vērtības, tad uz datoru tālākai analīzei. Tad es gribu jautāt, ja N ir ļoti ļoti liela, tad kā atrast N +2 bitu DAC, vai kā realizēt pietiekami augstu izšķirtspēju APK vienkārši? paldies visiem.

kāds saka, ka mēs varam izmantot ofseta regulējamu zemu izšķirtspēju DAC, pielāgojot kompensēt sprieguma, ko LSB / 4, rezolūciju var palielināt ar diviem bitiem, bet kāpēc? Kā, lai saprastu iepriekšminētos vārdus? kas var man palīdzēt?

Hello! Šķiet, "Tome, ka kaut kas nav kārtībā jūsu paskaidrojumu. Ciktāl saprotu jūsu problēmu, jums ir nepieciešama DAC ar vismaz divām precīzāk bitu nekā ar ADC biti, nevis ar diviem vairāk bitu izšķirtspēju. Ir atšķirība starp "precizitāti" un "izšķirtspēju", atšķirība. Piemēram, ja jūs izmantojat divas 8-bitu DAC MC1408 Jums varētu radīt 16-bit DAC ar aptuveni 16 bitu izšķirtspēju, bet precizitāte joprojām apmēram 8 bitiem. Atsauce: http://www.515ic.com/View-55.html Izmērs: 117KB, MC1408-8.pdf (Page 6) Labākais risinājums ir izmantot vienu DAC ar vismaz divām precīzāku bitiem. Es ceru, ka ir lietderīgi, bet jums ir nepieciešams vēl pārveidot savu problēmu BR Petre Petrovs

"In ADC testēšanas, parasti N-bit ADC (ierīcei pārbaude) seko N +2 bitu DAC, lai iegūtu rekonstruēts analogās vērtības, tad uz datoru tālākai analīzei." ADC -> DAC ---> PC? Šajā doesn't jēga man. DAC izejas ANALOG vērtība, kas PC vajag lasīt ... ar vēl augstāku izšķirtspēju ADC? Tas ir daudz vairāk iespējams būvēt sakaru līnijai tādā veidā PC -> DAC -> ADC - (Digital Data) -> atpakaļ uz datoru ir robežas DAC rezolūcijas, tādēļ ļoti augstas izšķirtspējas ADC testēšanu, nelietojiet DAC. Analog sinusa vilni ---> bandpass Filter -> ADC ---> PC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back