par ēku augsta līmeņa modelis

E

eexuke

Guest
Hi all,
Var kāds iedodiet man daži ieteikumi par to, kā izveidot augsta līmeņa modelis?Piemēram, kura līdzekļus man vajadzētu izmantot, C, systemC, systemverilog vai kāds?Es tikai vēlos, lai izveidotu modeli, lai pārliecinātos, video apstrādes sistēmas palīdzību.

Liels paldies jau iepriekš un Laimīgu jauno gadu visiem!

Izmantojiet savu vislabāk pazīst valodu, es domāju.Tas palīdzēs jums veidot modeli, pēc iespējas ātrāk.Tad jūs varat maksāt vairāk laika rakstiski labas HDL kodu sistēmu.

Es domāju, ka svarīgākais jautājums ir grafiks

Valoda Jūsu komandas dalībnieks ir pazīstams ir svarīgāka nekā valoda jūsu komandas biedrs patīk.

Jūs varat izmantot iepazinušies valodu dizains savu produktu, piemēram, Verilog HDL vai VHDL.Kaut systemC ir jaunākā valodu, bet tas nav pazīstams rūpniecības.Ja Jums ir kādi jautājumu, daudzi cilvēki var jums palīdzēt.

video apstrādes sistēma, jums labāk izveidot C modeli,
Es domāju, ka C valodas ir pietiekama.
Tad Verilog un Vhdl aparatūras kodēšanas ar savu priekšroku.

Jūs varat salīdzināt aparatūras modelēšanas rezultāti un C paraugs resutl.

Es domāju, ka systemC ir labāka izvēle, ja vēlaties veidot aparatūras modeli.

Valodu, es domāju, ka C vai SystemC (ja jūs esat ar mieru iztērēt kādu papildus laiku mācībām tā sintaksi) ir labākā izvēle.
Instrumentiem, Celoxica's DK un mentora CatapultC prasība veikt automātiskās aparatūras tulkojumu VHDL un / vai Verilog.Tomēr Jums var būt, lai optimizētu radīto kodu!

Es piekrītu weilijun, ja galīgais mērķis ir RTL iet systemc .... varat precizēt pašu systemc modeli RTL.

Atbildot uz geconom's post.

Ko tu domā ar "Optmize radīto kodu"?Nav CatapultC domāt to izdarīt automātiski?

@ Chopra
Es domāju, ka viņš ir palielināt ātrums kodeksa
kaut ko līdzīgu Kompresijas

Es domāju, ka C ir laba izvēle, lai augsta līmeņa dizainu.Jūs varat rakstīt algoritmu C modeli un RTL dizains var pārbaudīt attiecībā pret šo modeli.

Tagad, C vai Matlab ir pietiekami modelēšanai.

Es domāju, ka systemC un systemverilog ir laba izvēle nākotnē.pārāk maz cilvēki zina viņiem tiesības tagad.

C whould būt ideāls Lanaguge izmantojot modeli šādiem pieteikumiem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back