Parādīts laika LCD

B

bingoz2002

Guest
i ir vajadzīga palīdzība, rakstot avota kodu, lai parādītu laiks / pulkstenis par LCD, izmantojot PIC16F877. Var kāds sniegt man palīdzību? pls .. Programma es esmu, izmantojot ir MPLAB. HELP!

Paldies par jūsu palīdzību ... vismaz es varētu sākt tagad. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 1 stundas 35 minūtes: [/color] [/size] Ko darīt, ja man bija izmantot citu PIC kontrolieris? PIC16F876? Vai plānošanas mrthod pats? Es esmu Newbie MCT produktiem. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 5 minūtēm: [/color] [/size] Ko darīt, ja man bija izmantot citu PIC kontrolieris? PIC16F876? Vai plānošanas mrthod pats? Es esmu Newbie MCT produktiem.

Metode ir pati un kods var palikt pats. Tikai pārliecinieties, ka jūs norādāt pareizo ierīce savu kodu un pārliecinieties, ka jūs definētu pins pareizi.

[Quote = bingoz2002] i ir vajadzīga palīdzība, rakstot avota kodu, lai parādītu laiks / pulkstenis par LCD, izmantojot PIC16F877. Var kāds sniegt man palīdzību? pls .. Programma es esmu, izmantojot ir MPLAB. HELP! [/Quote]! Kur tu atrodas? Es ar LCD pulksteni ar PIC16F628 un DCF77 laika signāla uztveršanas moduli. Tas parāda laiku, datumu, ziema / vasara, nedēļas diena, mēnesis un pieņemšanas / dekodēšanas statuss DCF signālu. Tas ir arī bezmaksas braukšanas pulksteņa rutīnas kad DCF nav pieejams. Kods ir viegli pārvietojamas uz 16F87x CD :)

Jūs varat atdalītu uz 3 daļām. 1. MCU, atšķirība ir tas, ko iezīmes jūs vēlaties. ARM, PIC, AVR, 8051 uc 2. RTC, Real Time Pulkstenis, mikroshēmā, kas uztur jums precīzu laiku. 3. LCD, jūs varat izmantot Rakstzīmju LCD, grafikas LCD. bet tā sekas datu / kontroles kniepadatas jūsu 0 MCU. Attīstība programmatūra, lielākā daļa programmu atbalsta gan LCD tipi. Jūs varat zvanīt ikdienas drukāšanai, Clear uc Tāpat PiCBasicPro, protonu un ImageCraft un BASCOM un Keil un daudzi citi.

Es esmu atrodas Singapūra .. patiesībā es esmu diezgan Newbie šajā produktiem, un es esmu nepieciešama, lai parādītu laika LCD manā lielajā projektā. Programmēšanas valoda, es esmu ieteicams lietot mans vadītājs ir Asambleja valoda (MPLAB). Es esmu diezgan iestrēdzis no avota kodu izlikšana reālā laika pulksteni. Tomēr, es esmu diezgan darīts inicializācijas daļu. HELP!

[Quote = bingoz2002] Es esmu atrodas Singapūra .. patiesībā es esmu diezgan Newbie šajā produktiem, un es esmu nepieciešama, lai parādītu laika LCD manā lielajā projektā. Programmēšanas valoda, es esmu ieteicams lietot mans vadītājs ir Asambleja valoda (MPLAB). Es esmu diezgan iestrēdzis no avota kodu izlikšana reālā laika pulksteni. Tomēr, es esmu diezgan darīts inicializācijas daļu. HELP! [/Quote]! Es varu sūtīt jums manu ASM kodu un shematisks, ja jūs vēlaties. Kā jūs, kas atrodas Singapūra DCF reģistratūrā nav iespējams. Jums būs noņemt DCF uzņemšanas un dekodēšanas rutīnas un pievienot ievades kārtība, lai iestatītu pulksteni manuāli, bet kods kalpos kā sākumpunkts jūsu pašu. CD :)

pārliecināts Turbokeu. Es būšu gald ir ASM kodu. paldies u

Lai izmantotu ASM, Jums var būt nepieciešams, lai uzzinātu, kā darbojas LCD, Jūs cound atrast interfeisa komandu viegli. arī shēma, kā rakstīt ASCII uz LCD. Izmantojot HD44780 LCD tipa būtu viegli plānojumu. pārbaudīt šo saiti, lai uzzinātu, kā izmantot LCD http://ouwehand.net/ ~ peter / LCD / lcd.shtml

Man ir kods uz 2x20 un 2x16 LCD, kas viens jūs dotu priekšroku? Vai jūs varētu man e-pasta adresi, lai nosūtīt to? CD :)

2X16 LCD .. sūtīt man uz [e] bingoz2002@yahoo.com [/email]. paldies ..

kas RTC IC būtu u ieteikt man izmantot n man ir vajadzīga atsevišķa programma, kas iestatītu laiku līdz IC? Un es varu pieslēgt RTC IC uz to pašu PIC kā LCD? Es esmu nedaudz mulsina šeit par savienojumiem?.

[Quote = bingoz2002], kas RTC IC būtu u ieteikt man izmantot n man ir nepieciešams, lai būtu atsevišķa programma, kas iestatītu laiku līdz IC? Un es varu pieslēgt RTC IC uz to pašu PIC kā LCD? Es esmu? Nedaudz mulsina šeit par savienojumiem [/quote]. Es ieteiktu DS1307 no Maxim (Jūs varat uzdot bezmaksas paraugu!). Tas RTC izmanto 100kBit es ² C protokols (pakļautā režīmā) caur 2 rindās (SDA-SCL), kas ir pieejama arī 16F877 to. Complete RTC reģistros (HH, MM, SS - DD, MM, GGGG, nedēļas diena, un garais gads līdz 2100) + 56 baiti brīvas RAM atmiņas. Nepieciešams viens 32,768 kHz Xtal un 3V barošanas par backup (Li baterija vai supercap). Skatīt DS1307 datu lapu no Maxim. Jums būs nepieciešama I ² C rutīnas (lasīt / rakstīt), lai sazinātos ar DS1307 ar, un tastatūras ievades kārtība, lai uzstādītu datumu / laiku. Es paraugus divas DS1307 no Maxim, es savākta dažus i ² C rutīnu, bet tagad man ir nepieciešams laiks, lai attīstītu un pārbaudītu visu ārā. CD :) PS: Protams viss var pieslēgt vienam PIC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back