Papīra vai grāmatas par analog fiber optic saites dizains?

S

superzf

Guest
Es šobrīd strādā pie projekta ietver pārvedamās analogo signālu pa optisko saiti, izmantojot intensitātes modulācijas. Kādam ir kādi ieteikumi uz papīra vai grāmatas par modulators dizains?

modulators ir kopīgs, visas CATV mācību grāmata satur šāda veida modulators, veiksmi

Kāda ir Jūsu modulācijas frekvenci (diapazons)? CATV parasti ir zem 1GHz. Remote antena barošana var aiziet līdz mmwave domēnu. Modulatori ir ļoti atšķirīgi attiecībā uz tiem pieteikumiem.

meitq inc. ir modelis var nosūtīt mikroviļņu no 500MHz frekvenci 18G, ka ir pietiekami! radio_over_ šķiedra ir pārredzama modulāciju, ja y vēlaties nosūtīt mm, tad y var downconvert tad tas pārsūta, es domāju, ka y protestu apmeklējiet www.uspto.gov , lai saņemtu kādu informāciju par šo tēmu, ir vairāki patenti par šo tēmu! labu veiksmi!

meitq inc. ir modelis var nosūtīt mikroviļņu no 500MHz frekvenci 18G, ka ir pietiekami!
pietiekami, lai jūs varbūt, daži no mums zina saskaitīt lielāks nekā 18. Par fāzētu bloku antenas tie dažkārt ir nepieciešams, lai nosūtītu signālu uz šķiedras patiesajiem mmwave nesējfrekvenci ar pareizo posmā katrā rindā - bez downconversion. No radiotelescopes viņi atkal signāls, kā ir, atkal nav downconversion utt ir daudzi citi gadījumi, kad mmwave signāli tiek nosūtīti uz fiber. Tātad, jūs izlasīt šo dokumentu sevi?

Es izlasīju dažas papīra par šo tēmu nesen un uzskatīja, linearitāte ir importmant aspekts dizains analog optic saites. Vai Jūs uzskatāt, linearitāti analog optic saites? Es vēlos disign kādu draiveri, kas varētu uzlabot linearitātes un daži circiuit uz kompensāciju nelinearitāti saiti, ja jums ir interese, varbūt mēs varētu apspriest to vēl vēlāk.

Sveiki txn, gan par digitālo šķiedras saitēm nelinearitāti var reāli palīdzēt, analog tiem (ne) linearitāte ir ļoti svarīgs jautājums. Ir milzīgs literatūras apjoms veltīta šim jautājumam. Daži linearization risinājumi ir balstīti uz vadītāja / uztvērēja (elektroniski metodes), un citi ir balstīts uz mainītiem modulatori (vai vispārīgāk - optiskās metodes). Visi lielākie fotonika ražotājiem, piemēram, LUCENT, JDS, Corning, protams, ir pieteikums piezīmes uc par šo jautājumu. Dažas norādes var atrast arī šeit: http://www.photonicsinc.com/references/references.shtml?references Es izmantoti, lai zinu dažu citiem mazajiem uzņēmumiem šajā jomā, bet viņi, šķiet, pazuda ... Atkal, es domāju, ka ir ļoti svarīgi, lai norādītu jūsu biežumu interesi. Ir daži ļoti dažādi jautājumi un problēmas, izstrādājot sub GHz ķēdēm un modulatori, nevis pāris GHz, nemaz nerunājot par 40 vai 60 GHz.

Es vēlos, lai izstrādātu draiveri 2.4G vai 5G, pirmkārt, tāpēc waireless signālu 802.11could jāpārskaita uz šķiedras. Tad es arī gribu, lai ķēde, kas varētu strādāt ar lielāku biežumu, 20GHz vai 30GHz vai var aptvert plašāku frequcy. Man nav bijis nekādas pieredzes circuit projektēšana pirms tam. Tātad, jebkuru atzinumu ir daudz appreciated! Starp citu, mans e-pasts: lucknlbw@163.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back