Pamati par Digital inženieris veidot analog Ckt

W

write2rammy

Guest
Hi all,
Es esmu galvenokārt no digitālās fona.Bet tagad man ir pārvietoti uz analog circuit design.Var kāds ieteikt man, konsultācijas un citi sīkumi, kas var palīdzēt man projektēšana analog ckts.Es jau lasīt daudz analogais grāmatas (Allen, John & Martin .. utt.)Es esmu ļoti laba teorētisko pieeju ..Bet, kad tuvojas izstrādājot reālu ckt, es neesmu pilnībā pārliecināts.Es varu dizaina visi elementi patstāvīgs.piemēram, pastiprinātājs, filtrs, utt Bet, kad runa ir par pilnīgu sistēmu es jūtos grūti.Piemēram, kas ir labāk izmantot kā atsauksmes strāvas vai sprieguma?Arī Wilson pašreizējo spogulis ir šunta-series atsauksmes ckt.Bet apskatot ķēdi kā šis es nevaru viegli atrast to, kas ir fedback.Turklāt kāpēc tur necesity gan strāvai, gan spriegumam atsauces.mēs visi zinām, ka V = IS.tādēļ, ja ir atsauce pašreizējo un iet tā pretestība, mēs nevaram iegūt atsauces spriegums.
Lūdzu ieteikt dažas grāmatas r konsultācijas, kas izskaidro vairāk praktiskajiem aspektiem.

Galvenā atšķirība starp analogo un digitālo, ir tas, ka analogais ir maisījums zinātnes un mākslas, bet digitālā diezgan daudz šādi noteikumi visu laiku.Lai iegūtu kādu no "mākslas" saskaņā ar savu jostu, jums ir nepieciešams, lai saņemtu ar lab un stuff spēlēm.Get protoboard, un daži zemas frekvences analog IC's un ierīces, un veido vienkāršas shēmas.

http://www.celeritous.com/estore/index.php?main_page=product_info&products_id=90

Pēc putu up ķekars lētu shēmas, un redzēt lietas oscilēt un nestrādāja dažādu neskaidra iemeslu dēļ, jums būs arī pa ceļam.

http://www.discovercircuits.com/list.htm

Kas biff44 saka, ir ļoti patiess.Prakse

Diemžēl lielākā daļa universitāšu šajās dienās nepiedāvā daudz līniju cietā kodols analog dizaina kursi, kā arī vairāk koncentrēties uz digitālo dizainu, jo tas ir lētāk, lai izveidotu digitālo labs.Arī nav daudz studentu domā, ka viņi ir jāzina, labas analog projektēšanas prasmes, jo digitālās ir karalis.

Elektronika māksla ar Horowitz & Hill ir viena no nedaudzajām praktiskās elektronikas grāmatas esmu sastapis.Pretējā gadījumā jums ir izmēģināt lietas, eksperimentēt un analizēt shēmas dizainu Jūs saskaraties.

Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back