Pamata MOSFET slēdzis dizains

S

skywalker898

Guest
[ATTACH = CONFIG] 70.376 [/ATTACH] Sveiki, es gribētu izmantot noteikumu izmantošanu, +5 V digitālā izeja no Arduino kontrolēt MOSFET slēdzi, kas vienkārši ir 20 V DC barošanas pievienots aizplūšanu virknē ar 2k omi slodzi; avots ir pamatots. Man nekad nav izmantots MOSFET kā slēdzis, tāpēc es esmu jautājums, ja shēmas diagramma Man ir augšupielādēts strādās [ATTACH = CONFIG] 70.374 [/ATTACH], un kādi parametri uz MOSFET datu lapas man būtu bažas par to, lai pārliecinātos, tas darbi. Ja ķēde strādās, vai kāds zina, par visiem standarta MOSFETs ka es varētu izmantot, lai izveidotu šo? Paldies, Brandon

Cienījamie Brandon Čau Ja jūsu komanda signāls ir 5 voltu, jūs varat izmantot mosfets kas sauc loģika līmenis sērija. bet es jums iesakām palielinātu tā spriegumu ar vienkāršu ICL7667, un tad dot to uyour ierasto MOSFET (ar 15 voltu būs). un citu manu ierosinājumu priekšrocība ir tā, ka, ja jūsu biežums, ir nedaudz augsta, jūsu MOSFET būs nepieciešama zināma strāvas vārtu kondensators, tādējādi ICL7667 to var atbalstīt vienkārši, tāpēc totem pole, kas izvirzīti. Best Wishes Goldsmits [COLOR = "Sudraba"] [SIZE = 1] ---------- Post pievienotā 23:32 ---------- Previous post bija 23:31 - -------- [/SIZE] [/color] BTW: jūs labāk izmantot A 47 k omi rezistors paralēli ar GS krustojumam.

Paldies zeltkaļu. Man ir pāris jautājumi. Attiecībā uz 47k rezistors pie GS krustojuma, es uzskatu, ka tas tiek izmantots, lai aizplūšanu kādu maksu no MOSFET pēc tā ir izslēgta. Vai ir kāds īpašs iemesls, jūs teicāt 47k rezistors, vai vienkārši par jebkuru rezistors darbu? Arī es esmu sajaukt par to, kas spriegums ir nepieciešams, lai piesātinātu konkrēto MOSFET. Kopumā, cik daudz augstākas nekā Vgs nav sprieguma jābūt, lai piesātinātu (pilnībā ieslēgtu) MOSFET? Piemēram, es esmu meklē loģiskās līmeņa MOSFET FDP7030BL ar tipisku Vgs no 1.9V. Vai 5V izejas no mana Arduino pilnībā ieslēgtu šo MOSFET? Skatīt saiti uz MOSFET: Paldies, Brandon

Atkal Sveiki Sākumā par iemeslu šī pretestība: Kā mēs zinām, kad GS krustojuma kondensators jāmaksā, vārtu pretestība ir bezgalīga (apmēram), līdz ar to nevar kļūt izdalījumi! un tas būs bīstami. ka pretestība var novadīt to. un tā vērtība ir atkarīga no vērtības CISS un savu laiku. un jūs varat pārbaudīt šo uzvedību. veikt mosfet, un dod sprieguma pāri tas ir GS krustojumam un tad, jūs redzēsiet, tas ir DP ieslēgt, un, ja jūs noņemt, ka spriegums, jūs redzēsiet vēl DP ir par! bet, ja jūs pieskarties to, tas tiks izslēgts! pārbaudītu to, lūdzu, tas būs jauki efektu, ka jūs varat izmantot to savu projektu! Un par piesātinājums, es domāju, ka šis nosaukums ir nepareizi (pretstatā BJT), jūs varat teikt, tas ir, vienkārši! Un par 15 voltus parastajiem mosfets vai 5 voltus loģika līmenis mosfets iemesls: Kā mēs zinām, ja jūs, dod spriegumu vairāk nekā sliekšņa spriegums, Jūsu MOSFET sāks vadīšanu. bet tas nav pilnīgi! tas nozīmē, ja jums nav iegūt to par parastajiem mosfets vai 15 5 par loģikas līmeņa mosfets, jūsu MOSFET būs lineārs reģionā, un tas nozīmē, izkliedes! un apkures! un es nedomāju, ka jums patīk! Labu veiksmi Goldsmith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back