pamata jautājumu par At89s51 iekšējo datu atmiņā

M

malli_1729

Guest
Čau!

Iam jauni mikrokontrolleri ...........
Tas ir vienkāršs jautājums ...........
bet es nesapratu to, iam jautā ...
please help ................

In AT89s51 viņi dos specifikācijās 128 baiti no onchip ram.
bet mēs esam uz 8-bitu reģistri tiem piekļūt, lai mēs varam reaģēt 256 baiti no memory.lower 128 baiti tiek risinātas ar tiešo un netiešo adresāciju., jo ir atmiņas vietās, kurās esošie there.and augšējā 128 baiti ae jārisina ar izmantojot netiešu risinot .............
manas šaubas ir: Patiesībā šīs vietas mēs sakām 0x80h-0xffh nav pastāv mikroshēmā tad kā mēs varētu uzglabāt datus to, kādā veidā mēs varētu tiem piekļūt ........

Tas ir pareizi vai nepareizi es nezinu .............
lūdzu, skaidras m šaubas ...............

> Faktiski šīs vietas mēs sakām 0x80h-0xffh
> Nav esošos mikroshēmā tad kā mēs varam glabāt
> Dati par to, kādā veidā mēs varētu tiem piekļūt ........
store data in it...

Nu, tas ir tāpat kā ar jebkuru neeksistē atmiņa: jūs vienkārši nevar
saglabāt datus it ...Vai jūs tiešām sagaidīt kaut ko citu?

JW

iam sorry ...
Patiesībā es nezinu tieši kas ir neesošas atmiņu.

Es esmu redzējis šāda veida norādījumu un man ir lūguši šo qtn
mov R0, # 89h;
mov, @ R0;

in virs 2 pārskati faktiski esam lasījums datu 0x89h Vieta, kas nav pastāvošs tieši runā ..........

augšējo pusi iekšējās ram faktiski pastāvošo, bet tāpēc, ka iekšējā arhitekta mēs varam, t izmantot netiešo adresāciju.

hello mkiani,

ja u nav prātā, lūdzu explai man skaidri ..

Man nav saprotams, skaidri to ur telling.can u paskaidrot vairāk, lūdzu ..
ur stāsta faktiski augšējā 128 baiti pastāvēs, bet datu lapā, tās tikai stāstīja 128 baiti iekšējās ram ....................

ka piemērs ir nevis 8.051 ierīce ...It `s lielais brālis, 8.052 (un patīk) patiešām ir 256 Bytes RAM, bet tikai apakšējās (00h līdz 7Fh) var piekļūt tieši un netieši pievēršoties un esošo augšējā pusē (80 līdz FFh), tāpat var piekļūt netieši risinot
Tieša risināšana dos pieeju VUGD ...

atceries, 8051 ir 128 baiti only!un nav pārprast to, kas ir starpība betwen tieši un netieši risināt ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back