N
novice_vlsi
Guest
Kāpēc Transistor ir veidota ar 3 termināli NPN. kāpēc ne 4 terminālu, piemēram, NPNP. Paldies, novice_vlsi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Patiesībā tas ir spriegums kontrolēto strāvu avots. Kolektora strāva ir atkarīga no bāzes - emitera sprieguma. Tomēr attiecībā uz daudzām lietojumprogrammām. to var uzskatīt par pašreizējo kontrolēts. Bet jūs nevarat izskaidrot, ķēdēm, piemēram, pašreizējā spoguli, ja jūs pieņemt, pašreizējā kontroles.tranzistors ir, vienkāršā izteiksmē, pašreizējā kontrolētā strāvas
Jā! Laba komentāru. Fazit: Don `t akli paļauties uz (maz) mācību grāmatas.Patiesībā tas ir spriegums kontrolēto strāvu avots. Kolektora strāva ir atkarīga no bāzes - emitera sprieguma. Tomēr attiecībā uz daudzām lietojumprogrammām. to var uzskatīt par pašreizējo kontrolēts. Bet jūs nevarat izskaidrot, ķēdēm, piemēram, pašreizējā spoguli, ja jūs uzņemties kārtējās kontroles.
Tikai jautā .... kā Ic = (beta) * Ib līdz izejas strāva ir atkarīga no ieejas strāvu ..... lai tā būtu kārtējā kontrolē strāvas .... lai gan mēs varam kontrolēt ieejas strāvu (Ib kopēju emisiju), un tādējādi tas netieši kļūst sprieguma kontrolē strāvas ... Lūdzu, izlabojiet, ja es esmu nepareizi! ;-)Patiesībā tas ir spriegums kontrolēto strāvu avots. Kolektora strāva ir atkarīga no bāzes - emitera sprieguma. Tomēr attiecībā uz daudzām lietojumprogrammām. to var uzskatīt par pašreizējo kontrolēts. Bet jūs nevarat izskaidrot, ķēdēm, piemēram, pašreizējā spoguli, ja jūs uzņemties kārtējās kontroles.
Jā, Ic = β Ib ir pareiza. Tas ir ļoti noderīgs attiecības. Bet, ja jūs izpētīt, kā bipolārā tranzistora strādā, jūs atradīsiet, ka kolektors pašreizējā nosaka maksas bāzes - emitera reģionā. Tā kā šī maksa ir proporcionāla BE spriegumu, tad tas ir spriegums kontrolēta. Aplūkosim gadījumu, kad tranzistors tiek izmantots kā slēdži un ir piesātinājumu. Ja tas bija pašreizējā kontrolē, tad Ic liegtu tūlīt Ib tika izslēgts. Bet patiesībā, ir kavēšanās, līdz Ic samazinās līdz nullei, jo maksas ir kliedēt. To sauc par uzglabāšanas laiku. Ir metodes, lai samazinātu uzglabāšanas laiku, kas ietver izkraušanu BE reģiona pēc iespējas ātrāk. EDIT. Man ir pievienots simulācijas Bipolar Transistor īpašība. Tas parāda, Ic, salīdzinot ar VBE. Ņemiet vērā, ka tā ir expotential funkcija.Tikai jautā .... kā Ic = (beta) * Ib līdz izejas strāva ir atkarīga no ieejas strāvu ..... lai tā būtu kārtējā kontrolē strāvas .... lai gan mēs varam kontrolēt ieejas strāvu (Ib kopēju emisiju), un tādējādi tas netieši kļūst sprieguma kontrolē strāvas ... Lūdzu, izlabojiet, ja es esmu nepareizi! ;-)