Palīdziet man sākt darīt laika pamatotas programmas

K

kirangowle

Guest
Hi to all, i am FPGA iesācējs, man ir mākslīgi d Flip kritiens, vienkārši vārtu, pamata boolean izteiksmes Quartus II un modelis sim. Tagad es gribu koncentrēties uz laika issues.timing balstītas programmas. tāpēc pls guide man, kā lai es tālāk.

Hi, Jums būs nepieciešams izpētīt procesus, kas ir sychronized uz sistēmas pulksteni. VHDL piemēram: BEGIN PROCESS (CLK) sākas IF (CLK = "1" un clk'EVENT) q

I m cenšas veidot nelielu attīstības padome par manu self. I m plānošanas interfeiss šādi resursi 1. 16 * 2 LCD 2. 4 * 4 Hex tastatūru. 3. Stepper motors (pie ātruma, kā arī virzienā). 4. 7 segmentu displeju (4 nos) 7 5.ADC 6.DAC. citi (piemēram, gaismas diodes, Relay uc) Lūdzu, palīdziet man izvēlēties, kuras no IC (FPGA), būtu es gribētu, lai iepriekš ierīcēm, traucējumiem. Vai es nepieciešama ārējo EPROM un SRAM, lai programma šo?

I m cenšas veidot nelielu attīstības padome par savu self.
Jūs varat kopēt esošo Dev. Komplekts shēmas, vai modificēt tos atbilstoši jūsu vajadzībām. Bet es ļoti padomu pret to, ja vien jums ir patiešām pieredze ar PCB dizainu un prototipu montāžu. Daži pārdevēja Dev. Komplekti ir sponsorēti mazumtirdzniecības cenu, ko var gandrīz uzvarēts, pērkot komponenti sevi, nevis ņemot vērā PCB ražošanas un montāžas darbs. Tas atšķiras, protams, ja jūs pienākums būvēt padomei konkrētai funkcijai, piemēram, ražojumu vai apakšsistēmas prototips.

Nē im mēģina mainīt pastāvošo kuģa manu prasību. Jo i dont zina, kur es varu saņemt pielāgotu vienu. Tik laipni pls ieteikt man .. kādi ir perifēro i nepieciešams.

Vai kāds ieteikt man, kur es varu saņemt pielāgotu FPGA plates. Es domāju vietējiem piegādātājiem Bangalore, Indija.

Kāpēc DNT u hook up ar kādu attīstības padome ur dizains, lietas u ir rakstīts visiem pieejamajiem ar Xillinx Spartan 3E attīstības padome no digilentinc ([url = http://www.digilentinc.com] Digilent Inc - Digital Design Engineer's Avots [/url]), savāc to un sākt izstrādāt drīzāk padarīt ur pašu attīstības padome, un iestrēdzis ar PCB projektēšana tad FPGA projektēšana! :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back