palīdziet man par SIM karšu lasītājs Design

L

liuzhili

Guest
Vai ir kāds standarts par SIM karti GSM mobilo? Un par savu arhitektūru? Es gribu, lai izstrādātu SIM karšu lasītājs, kas varētu savienot ar compter, lasīt karti informāciju par telefonu grāmatām, SMS, utt Rediģējiet informāciju ar datoru, tad uzrakstiet to uz SIM karti. Kāds var man palīdzēt? Vai sniegt kādu informāciju vai dokumentus par to? liels paldies!

kas jums nepieciešams, ir GSM standarts, no ETSI. Vai meklēt forums "GSM" un "ETSI". Tēzes specs ietver elektrisko un arhitektūras jautājumiem. Es izlasīju, ka šīs specifikācija ir pieejami no www.etsi.org , bet es šaubos par to, ka ... Tāpat ļoti interesanti ir ISO 7816 (SmartCard standarts). Jums ir jāzina, ka GSM-kāršu pārsūtīšanas protokolu T = 0 Good luck, Mik

Yep, jūs varat darīt šo darbu tikai ar VP-20 programmer.Try meklēt to forumā, un jūs varat atrast this.You labprāt proggies kā Cardinal, ki nosūcējs un SimMate plus.If jūs pērkat sudrabu karte Se veikaliem Jūs varat kopēt un apvienot dažādus sim kartes vienu sudraba card.For vēl kādi jautājumi, vienkārši jautājiet man. Analizatoru.

Viens no pilnīgākajiem programmatūra lasīšanas, rakstīšanas un GSM smart-karšu rediģēšanas kardināls, tas darbojas jāiesniedz tiem vienkārši smart-peles savienoti com-port datora.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back