palīdziet man (palielināt joslas platumu microstrip plāksteris antena)

E

eg4889

Guest
hi. Es esmu strādā pie dizaina microstrip plāksteris antena ar xfdtd.i ir, lai mainītu plāksteris, jo palielināt joslas platumu, tad es to pagriezt plāksteris (es varētu atrast NOSTĀJU plāksteri un Siz tā lai palielinātu joslas platumu), ikvienam, kas ir piemēri, vai. faili šajā gadījumā, vai pašu projektu par to, sūtīt man, lūdzu, paldies.

hi, mēs varam palielināt joslas platumu, 1.Making slots microstrip plāksteris vai 2.By pievienošana Parazītu radiatora

Arī jūs varat palielināt thikness substrāta un samazināšanos pastāvīga dielektriskus.

1. platumu, antenas ar koeficientu 1,5 * L (L = rezonanse garums). 2.increase augstums plāksteris no zemes. 3. Jūs varat mainīt savu izdrukāt plāksteris, lai drukāts Dipola, kas parasti ir BW par 25-30%. Best vērā

hi.how es varu pievienot parazītiskas radiatoru antena? tas ir plāns slānis? kas tas ir? var tu izskaidrot to? thanks a lot.

Ievietojot cits plāksteris virs radiatora plāksteri (formā kraušanas) attālumā pateikt aptuveni 0,08 Lamda no radiatoru plāksteris. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 2 stundām 9 minūtēm: [/color] [/size] hi eg4889, Sīkāku klīrenss iet THR parazitāras struktūra fails pievienots pdf formātā.

Parazītisko struktūru varētu AMC struktūra, tas ir jaunu ideju

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back