Palīdziet man noteikt thyis matemātikas simbolu lūdzu

M

mahaju

Guest
Tas ir fragments no raksta es esmu lasījumā. In 2. līnija Z attiecas uz kopumu, integers es domāju, bet ko tas Z / m nozīmē? Vai tas nozīmē kopas {0,1, ..., m-1} (ti, kopums integers mod m), vai tas nozīmē kaut ko citu? Lūdzu man palīdzēt šeit. Paldies jau iepriekš. :)

Es varētu būt nepareizi, bet, šķiet, ir dažas inconsistence par definīciju 1 / 2 pozīcijas un postulation pie 5 / 6 līnijas. + + +

Nu, nosaukums saka moduļu aritmētisko. Tātad, tas nav divīziju moduļu aritmētikā?

Vai tas nozīmē kopas {0,1, ..., m-1} (ti, kopums integers mod m), vai tas nozīmē kaut ko citu?
Jā, Z / m, ir noteikts, bet ne kopums vienkārši integers. Tā biedri ir kopas integers saskanīgs modulo m. [Url = http://en.wikipedia.org/wiki/Modular_arithmetic] Modular aritmētika - Wikipedia, brīvā enciklopēdija [/url]

Thank you very much Ņemot simbolu, lai apzīmētu noteiktos Z mod m citviet raksta padara mazliet vairāk nozīmē, bet man joprojām ir daudzas problēmas ar šo. Piemēram, vai jums ir kāda ideja, ko tas nozīmē 5 līnija, kas Steps 1 un 3 ir "nē-ops", ja Z / m tiek attēlots kā {0,1 ,..., m-1} Kas ir "nē -ops "un kāpēc" ja "? (Kopš Z / m ir {0,1 ,..., m-1}) Arī šajā nākamajā sadaļā, R [x] nozīmē noteikumu kopumu visiem polynomials R ar mainīgo x, tas ir, koeficienti mainīgie polynomials locekļi ir gredzena R. Tātad tas nozīmē R [y] [x] (līnija 2) ir kopa polynomials diviem mainīgajiem x un y? Un kāda ir atšķirība starp rakstīšanas R starpību [y] [x] un R [x] [y], jo turpmākajās nodaļās rakstus mājieni, ka tie nav vienādi, taču nav skaidrs, kā tās ir atšķirīgas. Arī pēc analoģijas, R [y] [x] / (x ^ ny) nozīmētu kopums polynomials, ka mēs kā pārējā kad mēs sadalīt dalībniekiem noteikto skaitītājā ar saucējs. Vai tas ir labi? Vai man ir vizualizēt šo jauno noteikts kā kaut kas ir ierobežots, piemēram, Z / m, vai ir iespējams šo jauno, kas ir bezgalīga locekļi? Paldies:-D

Tur ir diezgan daudz literatūru par modulāro arithmethic, un tas ir lietojumiem, piemēram, kriptogrāfija. Tātad, ja citēto literatūras nav labi saprotama, pievērsiet uzmanību citu. Kad esat pilnībā saprotams īpašības Z / m, autora nodomiem būs cerams skaidrs. Es neesmu patiešām nodarbojas ar šo stuff un nejūtas kvalificēti mācīt. Es esmu galvenokārt laimīgs, lai saprastu, kādi matemātiķi runājam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back