Palīdziet man noteikt pareizo parametri LVDS ir 130nm CMOS tehnoloģija

A

abhi_4_u

Guest
Sveiki, es esmu padarot LVDS ir 130nm CMOS tehnoloģiju. Mani specs ir: 275 - 2000mVp-p diferenciālis ievade diapazonu; 400 - 750mVp-p diferenciālis jaudas diapazonā. Vai any1 plz ieteikt man, ka, 1.What būtu maksimālā strāva uz manu pašreizējo spogulis (atleast dažiem neapstrādātiem vērtība); 2.What var būt mans maksimālais lielums PVO (pašreizējās spogulis), lai konstrukcija būtu fabricatable. Tās 2 Gbps dizains: | I really appreciate ātru n pozitīvu atbildi. Paldies jau iepriekš, Ar cieņu, Abhi

Parasti LVDS izejas spriegums ir veidota ar 3.5mA pašreizējā plūst caur 100ohm izbeigšanu rezistors. Tātad, 350mV ir tipisks Vp-p. Kāpēc jūsu mazākā šūpoles ir 400mV? Tas ir pretrunā ar zemu šūpoles mērķi.

es zinu, draugs, kas izgatavots LVDS izejas buferis, darbojas līdz 3Gbps, saskaņošanas rezistoru, 100 omi, un vēlamo šūpoles noteiks pašreizējā plūst, kā tas tika teikts, apmēram 3,5 mA, attiecībā uz PVO ierīču izmērus, tas ir pilnīgi atkarīgs no tehnoloģijām, ja to pieļauj vai ne .. Es domāju, ka redzēju izmēra 4000/0.4 uz papīra, baudīt LVDS: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back