Palīdziet man izvēlēties rezistors vērtību, lai iegūtu precizitāti amp jauda ir mazāka kā 4,096 V

M

maya789

Guest
Par altimetrs dizainu, es esmu barošanas spiediena sensora izejas precizitāti pastiprinātāju. Precizitāte amp op ir ieejas 12 bitu sērijas ADC ar Vref = 4,096 volt.Hence es vēlos pievienot piemērotus rezistori ar precizitāti amp tāda, ka tās ouput ir mazāk nekā 4,096 voltu. Ja Vout = Vin * R4 / (R3 + R4) * (1 + R5/Rp) - 4,096 * R2 / (R2 + R1) * R5/Rp, kā es varu izvēlēties rezistoru vērtības?

Par altimetrs dizainu, es esmu barošanas spiediena sensora izejas precizitāti pastiprinātāju. Precizitāte amp op ir ieejas 12 bitu sērijas ADC ar Vref = 4,096 volt.Hence es vēlos pievienot piemērotus rezistori ar precizitāti amp tāda, ka tās ouput ir mazāk nekā 4,096 voltu. Ja Vout = Vin * R4 / (R3 + R4) * (1 + R5/Rp)? - 4,096 * R2 / (R2 + R1) * R5/Rp, kā es varu izvēlēties rezistoru vērtības
Atbilde uz Jūsu jautājums ir vienkāršs (bet es neesmu pārliecināts, ja tā var apmierināt jums): Choose R1 cik jums patīk - un aprēķināt visu citu rezistori saistībā ar R1, lai tās atbilstu jūsu vajadzībām. (Atvainojiet, bet tā ir vienīgā atbilde, kas var sniegt savu izmeklēšanu). Vispārīga piezīme: Tas ne vienmēr ir viegli sniegt precīzu atbildi, tomēr dažreiz tā šķiet, ir vēl grūtāk uzdot precīzu jautājumu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back