Palīdziet man dizains DC-AC invertoru kontrolē PWM

B

bctang

Guest
Čau, Man vajag izstrādāt DC to AC invertoru no 12 DC Volt 230 AC. Bet man ir nepieciešams izmantot PWM, lai kontrolētu invertoru. Es, izmantojot "Sinusoidul Pulse modulāciju", lai kontrolētu MOSFET tranzistors. Kad es izmantot PWM kontrolēt MOSFET tranzistors (inverter). PWM signāls tiks traucējumus. Es esmu testēšanas savienot AC slodzi (lampu 230Vac/5W), izejas spriegumu no invertoru nometiet 120Vac ~. Kā kontrolēt vai maintian izejas spriegums vienmēr 230Vac, kad savienojumu AC-Load? : Cry:

Atgriezeniskā cilpa būs regulēt o / p sprieguma, kā arī stabilizēt ckt. bimbla.

[Quote = bimbla] Atsauksmes cilpa regulēs o / p sprieguma, kā arī stabilizēt ckt. bimbla [/quote] var u paskaidrot vairāk detial par to.. TQ! : Roll:

Jūsu dizains ir piedziņas veida. Lai regulētu o / p sprieguma, jums ir nepieciešams, lai uzturētu daļu no o / p sprieguma (step-down tapping ----> labot ----> filtra) un dod to ievadi. Atgriezenisko saiti signāls radīs erroe sprieguma un o / p korekcija notiks, pamatojoties uz šo kļūdu sprieguma. Runājot par o / p vilnim ir bažas, jums nav iekļauts (norādīta) visa veida filtru remoce pārvadātājam. Šis o / p filtru integrēs impulsu, lai dotu jums sinewave. bimbla.

U ir o / p sprieguma (AC 230Volt) ir solis uz leju tapping ----> labot ----> filtru. Tā ka, solis 1) filtrs signāls tiks atgriezenisko saiti ar ieejas solis 2), nekā salīdzināt ieejas signālu ar atgriezeniskās saites signālu 3.solis), nekā rada kļūdas signāls ir soli 4), nekā? Vai jums ir blokshēma no manis, var i vairāk saprotam jūsu blokshēma. Jūsu blokshēma lielums nav tik liels tāpēc, ka man nav pietiekami daudz punktu, lai noteikta slodze. TK: oops: Kā to darīt o / p filtru integrēs impulsu, lai dotu jums sinewave?

Jūsu gadījumā, ja o / p spriegumu samazina, pieaugums sine zoba amplitūda ir nepieciešama, un otrādi. O / p filtre var būt nekas vairāk kā LC filtru, kas darbojas kā mazas caurlaidības (ieviesējs) ķēdē. Ja jūs joprojām nesaņemat ideja, es pamēģināšu, un nākt klajā ar kādu refrences vai jums bloķēt dia. bimbla.

[Quote = bimbla] Jūsu gadījumā, ja o / p spriegumu samazina, pieaugums sine zoba amplitūda ir nepieciešama, un otrādi. O / p filtre var būt nekas vairāk kā LC filtru, kas darbojas kā mazas caurlaidības (ieviesējs) ķēdē. Ja jūs joprojām nesaņemat ideja, es pamēģināšu, un nākt klajā ar kādu refrences vai jums bloķēt dia. bimbla. [/quote] ja sine vilnis ir sagrozīšana ir u pārliecināts amplitūda var palielināt? i am izmantojot IC 8038 Waveform Generator. Man nav ne jausmas par o / p filtru. Baurot ir mana shematisks circuit diagramma Inverter-Controller

Vai jūs, lūdzu STOP augšupielādējot jūsu ķēdēm kā liels patentētu faila formātu?? Cilvēki nav gonna lejupielādēt 1.7MB failu un jums palīdzēt, ja tas tikai satur vienkāršu blokshēma ... Lūdzu, izmantojiet vai nu Acrobar PDF vai GIF / JPEG uz ķēdēm! Ne vairāk vārdu / powerpoint dokumentus, lūdzu! Nākošreiz brīdinājums ...

Paldies SuperMod, padara manu darbu mazliet vieglāk. Jūsu ķēde ir ļoti vienkārši. Daži pamatnoteikumi invertoru, piemēram, bezmaksas disku ar deadzone vadīt o / p tiltu trūkst. Tā rezultātā efektivitātes samazināšanās, o / p deformācijas un apkuri. Es iesaku jums hit grāmatas un darbu dažas pamatlietas. Ciktāl gatavs atsauce ir bažas, saņemt turiet no 12V DC uz 230V AC invertoru ķēžu publicēts ELEKTOR * bimbla.

Es tikko sapratu, ka jūs salīdzināt sinusa vilni ar astable o / lpp Neesat pārveidot astable o / p, lai trianglular vilnis. Jums vajadzētu suku jūsu pamatiem. (Es ceru, ka jūs ņemt to pozitīvi) bimbla.

[Quote = bimbla] es tikko sapratu, ka jūs salīdzināt sinusa vilni ar astable o / lpp Neesat pārveidot astable o / p, lai trianglular vilnis. Jums vajadzētu suku jūsu pamatiem. (Es ceru, ka jūs ņemt to pozitīvi) bimbla [/quote]. Paldies par jūsu ieteikumiem es suku up my pamatus, bet tagad man nav laika. Man vajag, lai pabeigtu savu projektu, 2 mēnesi un tas ir tikai no vienas puses, man ir nepieciešams darīt. Can u man palīdzēt, es tiešām ir nepieciešams jūsu palīdzība. Kā es varu uzlabot savas invertoru? Kā dizains pārveidot astable o / p, lai trianglular vilnis?

Apsveriet Aizvērt Loop Control izvada volatge atgriezenisko saiti .. PID var uzskatīt par ...

Es tikko sapratu, ka jūs salīdzināt sinusa vilni ar astable o / lpp Neesat pārveidot astable o / p, lai trianglular vilnis. Jums vajadzētu suku jūsu pamatiem. (Es ceru, ka jūs ņemt to pozitīvi)

To sauc DAC. Digital-Analog Converter. Jūs varat atrast info. viegli no interneta. Cheers.

jūs varat ierakstīt "Inverter DC maiņstrāvas barošanas shēma" pie lauķis meklēt

Nu, esmu jau meklējis, izmantojot Google vai Yahoo. Man vajag konkrētāku info no dažām šī kuģa eksperti. Thanx anyway.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back