Palīdziet man darīt ķēde, kas parāda mobilā tālruņa signāla stiprumu

R

ronald

Guest
Hi, es gribu, lai ķēde, kas stāsta man, kas ir signāla stiprums, ka mobilo saņem, bet mobilo nonāks citu vietu nav pie pc panta patstāvīgs). ti. Es gribu zināt, ka mobilais saņem no attālināti vietas signāla stiprumu. Es thinked par kaut ko, nosūtot sms ar mobilo šo mobilo novietots citā vietā un sūta mani atpakaļ signāla stiprumu, kas saņem.

Jums ir lasīt jūsu AT komandu rokasgrāmatā jūsu gsm modulis esat paredzējis izmantot. Tajā jānorāda pieejamās komandas ziņošanai signāla kvalitāti ... par MC45 Siemens, piemēram, tas ir AT + CSQ ...

Jā es zinu, bet mobilo nebūs savienota ar datoru. tas tiks ievietots vietā, kur es domāju, man ir dažas signālu problēmas. Es gribu veikt dažas ķēde, kas ietver mikrokontrolleru kas sūta komandu mobilā šajā lietā AT + csq lai ielādētu signāla stiprumu, tad tas tiek glabāts tajā, tad tā pateikt mobilo nosūtīt šo informāciju caur sms. tas ir iespējams?

Ronald, ja jūs lietojat Siemens mobilo tālruni varat meklēt manu amatu un atrast Kā nosūtīt un saņemt SMS, izmantojot šo tālruni un 8051 vai PIC. ar laba vēlējumiem

Man vajag ķēde, kas man tikko programma pic un pie iepriekšnoteikta laika tā izgūst signāla stiprumu no mobilo un nosūta to caur sms visiem viens!!

Vai jūs varētu uzrakstīt programmatūras C uz PIC? Ja jūs nevarat to darīt, es nevaru jums palīdzēt, jo tas būs nepieciešams daudz laika, kas man nav ... ar laba vēlējumiem

Es centīšos tikai palīdzēt man, cik daudz jūs varat, ir kāda mikroshēmas, darīt šo darbu?

Tikai ķēde jums ir mikrokontrolleru (ar visiem komponentiem, kas nepieciešami, lai palaistu (Cristal, kondensatori, jaudas, kas ...) Pievienojiet UART uz GSM un rakstītu programmatūru, lai saņemtu SMS, iegūt signāla stipruma un sūtīt SMS (visi izmanto AT komandas) Antharax

Antharax jūs varat sniegt man kādu scehmatics no ķēdes, lai setup jums teicis mani? jūs zināt, jebkura avota kodu, lai veiktu darbu vai man ir uzrakstīt to? paldies

hmm. dunno, es izmantoju wintesla un Phoenix nokia telefoni, bet viņiem var pievienot ar f-mbus vai f-autobusu uz pc

Hi guys, es mazliet lieta, ko sauc "GSM Kontroler", tas saņem SMS, kļūst ierīci (1 .. 6) ieslēgšana vai izslēgšana atkarībā no SMS, un tad returnes SMS "ieslēgts" vai "izslēgts": ) Viss, kas MPASM par PIC16F84A, par Siemens tālruņiem (S25 manā gadījumā) ar AT komandas, sērijas sakaru par 19200 bauds. Vai kāds mēģina to izdarīt, vai nosūtot vienkāršu AT komandas, lai Nokia tālruņiem nekā MBUS vai FBUS ... Es nezinu, kurš no .. ? Trax

Kā jūs joprojām, šķiet, nav ideju, kā to izdarīt es atkal mēģināt jums palīdzēt. Meklēt šeit: http://home.no/fsan/projects/ , saskaņā ar Sms Control. Bet atkal, tas nav gatavi risinājumu, bet tikai ideja, kā to izdarīt ... ar laba vēlējumiem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back