Palīdziet man atrisināt vienādojumu!

H

hamidr_karami

Guest
hi visiem lūdzu atrisināt šo / inf | | (x ^ (u-1)) * sin (x) dx =? | / 0 bye

hi steve10 paldies par to / inf z ^ (-u) Pi i know | -------- dz =------------ / 0 1 + z ^ 2 2 * sin ((1-u) * pī / 2), bet es nedomāju, izsecināt. lūdzu izsecināt par mani.

[Quote = hamidr_karami] hi steve10 paldies par to / inf z ^ (-u) Pi i know | -------- dz =------------ / 0 1 + z ^ 2 2 * sin ((1-u) * pī / 2), bet es nedomāju, izsecināt. lūdzu izsecināt man [/quote] Iepriekš ir tiešs citāts no jūsu pēdējo ziņu.. Vai varat izlasīt? Vai vēlējāties es varētu izlasīt? Vai jūs nopietni par savu jautājumu, vai arī jūs vienkārši muļķoties šeit? Jebkurā gadījumā, es tik un uzminēt un mēģiniet atbildēt uz to tagad, bet ne vēlāk. Mēģiniet aprēķināt Integrēt [z ^ (-u) / (1 + z ^ 2), {z, 0, Infinity}]? Ir pāris veidi, kā atrisināt šo integrālis. Viens no tiem ir ar infinte produkts grēka [x]. Process ir diezgan ilgs, un, therfore, mēs aizmirst. Vieglākais veids (man), būtu, izmantojot Atlikums teorēmu. Šeit ir soļi: 1. Set f (z) = z ^ (-u) / (1 + z ^ 2) (paziņojums, ka, -10. Atpūtu tikai ietver dažus algebrisko darbību. Good luck.

Hi Steve attaisnojums mani, Un paldies par to. Regards

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back