Palīdziet man atrisināt manu ķēdes, kā tas nesaņem datus,

S

squalliram

Guest
Man ir paredzēti šajā ķēdē, bet es nevaru saņemt kaut uztvērēju. Turklāt shēma ir tiešām jāstrādā kā raidītājs kreisajā pusē un uztvērēja uz labo pusi, bet ir dažas problēmas, kas saņem informāciju pie uztvērēja ... Vai kāds, lūdzu, ieteikt man jebkurā izmaiņas, kas jāveic, lai šī shēma, lai tas darbojas? Tās diezgan steidzama. Paldies un uz, Iram

hi spriegums pie 2 pin (trigeris) ir mazāks nekā 1 / 3 VCC ... palielināt pulksteni ievade v1 līdz 10V

Hei draugs, paldies par informāciju, bet pulksteni ievade ir viens i am mēģina piemērot, trigeru ieeja V1 .... Kā es varu saglabāt 10V un mazāk nekā 1 / 3 Vcc, ti, 2V, piem? .. .. Lūdzu, ļaujiet man zināt drīz ... Paldies ...

hi pievienot papildu npn transistore saņemt līmenim pāreju no 3V uz 10V

Vai jūs, lūdzu, parādiet man, izmantojot shēmas diagramma par to, kā es varu noteikt šo. Es neesmu spējīgs saprast un īstenot to, ko jūs teicāt. Turklāt es pārbaudīju, ka es neesmu receving kādu signālu uztvērēja beigās, vai jūs varētu ieteikt man kaut ko, lai labotu šo? Liels paldies, Iram [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 16 minūtēm: [/color] [/size] Ok .. es domāju, ka mana raidītāja daļa strādā ideāli ... bet es esmu nesaņem neko uztvērēja .... kā es esmu tikai iegūt taisnā līnijā 0 V. .. Dont zināt, ja tas nāks vai nē ... un tad es esmu vajadzēja iegūt tādu pašu produkciju pie uztvērēja beigās, piemēram, man ir nosūtījusi ... vai kaut kas tuvu tam ... Vai jūs, lūdzu, ieteikt kādas izmaiņas manā uztvērēja pusē? Paldies un uz, Iram

Es esmu kļūst izejas 10V pie U3 (phototransistor) ... un 10V ir Vcc, ti, spriegums ... tāpēc es domāju, ka signāls ir nesaņemu saņemts uztvērējs ... patiesībā man ir infrasarkano LED kā OP133W un saņem phototransistor kā OP505A .... bet es vēlos saņemt simulācijas jādara, pirms es patiešām varētu piemērot to uz manu circuit praktiski ... pirmo daļu manas uztvērējs ķēdes, ti, kas ietver U4 ir sprieguma sekotājs ķēdes un 2.daļa ir integrators shēma, kas izpaužas vērtība spriegumu no platuma pulsa ... un tad es to pārbaudīt pie osciloskopa ... Pašlaik es esmu nosūtot spriegumu 4V maksimuma līdz maksimumam ... un gaida to, lai saņemtu tādā pašā veidā beigās uztvērēja ... patiešām sajaukt .. vajadzīga palīdzība pls .... Paldies .. Iram

i am nevar piemērot 5 pin op-ampēri manā circuit kādu iemeslu dēļ ... es domāju, ka galvenais iemesls ir pozitīvo un negatīvo spriegumu uz op-amp ... piemēram, ja es Vcc kā 10 V, i nevar veikt-Vcc ... Es mēģināju, kuri lieto citas vērtības, piemēram, Vee kā-10V un lietot to ... bet kad es mainīt to visu op-ampēri .. simulācijas doesn't palaist vairāk ...

Hey bro ... thanks a lot ... i got signāls tāpat kā jūsējais ... bet umm lieta ir i am vajadzēja, lai iegūtu to pašu spriegumu, kas man bija pieteicies ... Vai jūs varētu ieteikt man nekādas izmaiņas manā uztvērējs lai es varētu saņemt, ka mainīt? ... lūdzu .. :) Paldies un uz, Iram

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back