Palīdziet man atrisināt kādu diferenciālvienādojumu

C

comnint

Guest
lūdzu palīdziet man atrisināt šo diferenciālvienādojuma vienādojums ir pievienot failu [/img]

Es mēģināju darīt manu vislabāk joprojām dont nē kā to var atrisināt??

Me, too. Sākumā es domāju, tas ir tikai parasts diff vienādojumu, tāpat kā: y '= y + x Bet tas ir patiešām liela problēma, ja y "ir saucējs, piemēram, tas 1 / y' = 1 / y + 1 / x Šis diff vienādojums nav veidā, piemēram, jebkurš, ka es esam iemācījušies līdz šim. Varbūt tas ir tikai tāpēc, ka es nezinu, kā izmantot sub-mainīgs. Tomēr es domāju, ir dažas izmaiņas vienādojumi, kam saknes nevar izteikt ar parasto funkciju, ka mēs esam zināms. Vai kāds šeit zina, kā pierādīt šo diff vienādojuma saknes nevar izteikt ar normālu funkcijas, piemēram, sin, cos, eksponenciāls, polynomical ,...?

Es esmu arī ļoti interesē risinājumu piemērošana differntial vienādojumu. Es arī mēģināja grūti pietiekami, bet ne luck. Šķiet, ka nelineāra differntial eq. -Nand_gates

Es ieteiktu jums izmēģināt Furjē. Tā var palīdz par grūtībām 1 / y ".

No kurienes jums ir šī atšķirība eq. kas arī var palīdzēt to atrisināt!

Diferenciālo vienādojumu, kuru risinājums satifies pastāv un unikalitāti var atrisināt, izmantojot Lie-algebra. Problēma tad ir atrast piemērotu bezgalīgi mazs transformāciju, kas var uzņemt ar vienādojumu pati. Vairāk informācijas klasiskajā grāmatā "simetrijas un diferenciālo vienādojumu" GWBluman, S. Kumei, Springer-Verlag 1989. Spēcīgs, Mathematica pakete, ko Gerd Baumann ir availabe savā grāmatā "Symmetry analīze diferenciālo vienādojumu ar Mathematica".

jūs vienmēr varat izmēģināt, lai pārveidotu diferenciālo vienādojumu, win Furjē vai Laplasa, gluži vienmēr ir labākais veids,

Lūdzu, rakstiet sekojošo papīra lapas, lai labāk izprastu to izteicienu dy / dx = (x * y) / (x + y) y '= dy / dx, tad (x * y') + (y * y ' ) = (x * y) y + (x * y ') + (y * y') = y + (x * y) d (xy) / dx + 0,5 d (y ^ 2) / dx = y ( 1 + x) i / yd (xy) + [(0,5 / y) d (y ^ 2)] = (1 + x) dx I dont zināt, ko darīt pēc tam, iespējams, tas var būt daudz izmantot Regards drdolittle: )

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back