Palīdziet man atrisināt šo integrācijas vienādojumu

M

max232

Guest
Čau, Es meklēju ar intergrer šo I = (sin ((* cos (x))) / cos (x)) ^ (2) * sin ^ 3 (x) dx dx (0 līdz pi) neizmantojot Matlab Paldies

Vai jūsu Otrā iekavās acos (x) tur iemesls? Piemēram, man būtu vārdu jūsu jautājumu par šo: integrācija [Sin (Acosx) pār cosx visu kvadrātā] [reizinot ar sinx kubā] [reizināts ar dx] (no pi uz 0)

[Quote = rudane] integrāciju [Sin (Acosx) pār cosx visu kvadrātā] [reizinot ar sinx kubā] [reizināts ar dx] [/quote] (no o līdz pi)

Man ir pievienots daļēju risinājumu Jūsu problēmai. Jums vajadzētu būt iespējai, lai pabeigtu to tagad.

izmantot Maple, un atrast risinājumu, kā: Maple ievade> neatņemama: = Int ((sin (* cos (x)) / cos (x)) ^ 2 * sin (x) ^ 3, x = 0 .. Pi) ; Pi / 2 3 | sin (cos (x)) sin (x) integrālis: = | ---------------------- dx | 2 / cos ( x) 0 Maple input> int ((sin (* cos (x)) / cos (x)) ^ 2 * sin (x) 3 ^ x = 0 .. Pi); -3 + 2 cos ( ) * cos (A) + cos (A) sin () + 2 Si (2) * ------------------------ ----------------------------------------- ja = 1, atbilde: - 2 + cos (2) + cos (1) * sin (1) 2 * Si (2) Attiecībā, Lkuzu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back