Palīdziet man atšifrēt potenciometru marķējumi

P

piew

Guest
Čau, ceru, ka daži, kas tur eksperti varētu palīdzēt. Man ir ģitāra, kas tās apjomu un tonusu pogas jānomaina. Es nevarēju atrast daļas ar precīzas vērtības norādīts uz esošajām vienu reizi. marķējums, piemēram, šādi: M250KΩA 33K 1 Jautājums: Kādas ir marķējumu definations? eg.whats "M" nozīmē? Jautājums 2: kas ir apakšā vērtība (33K), lai? kā visas elektroniskās veikalos es apmeklēju nav viens nepatīk, un neviens nevarēja atbildēt, ko tas vērtība. Jautājums 3: tas ir ļoti svarīgi saņemt precīzu vērtību viens, vai tas nav īsti jautājums? Paldies

Ja jums ir šaubas par vērtību pot, vienkārši izmērīt ar multimetrs ar probles savienots extereme galus pot. Teica Potentiomenter ir 250K A. vienkārši ignorēt pārējo marķējumu, jo tie var pārstāvēt kādu partiju numuri, vai jebkuri citi noteikumi. Bet es domāju, jūs nedrīkstat saņemt precīzu 250K podi tirgū. Just lūgt 220K pot, kas tiks aizstāt exixiting one.Remember ir pašu vēstuli pie 220K marķējumu. Izmantojot pods ar anyother aphabet radīs pēkšņu lēkt vai izcirsta funkciju kontrolē pašas kā pot (LOG / Linear) īpašībām atšķiras ar pēdējo minēto vēstuli. Priekā

Hi piew, es domāju, ka "M250KΩA 33K" menas jums, ka jums ir nepieciešams Poti ar 250K vai ex. in praktikums jūs varat pieteikties parasti 220KOhm too. It `s iespējams, ka M = 20%, kā iecietība un ir: Šie Poti ir lineāra raksturlīkne! Līdzīgi kā rakstīja pranam77 too. 33 Parasti = skaits kalendārās nedēļas gadā ... un K, var būt daži citi kodi; kā faktiskā gada vai pat produtions vietā utt .. Šie boths ir ražotājs kodēti specifiski.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back