Palīdziet man ar programmu atliekot FFT in Matlab

D

dkumar

Guest
Hi All, Es cenšos quantize sinusoid signālu un pēc tam zemes gabalu tās FFT izmantojot MatLab. Es tā kvantēšanas kā pievienoto failu, un tad ņēma FFT. Ja redzat, FFT nav gluži pārliecinoša. Es domāju, ne attiecībā uz SNR / SFDR, bet, ja jūs redzat apakšā FFT, izskatās, ka tas ir šķēlēs, jo visi zemākas vērtības ir vienādas. Es neesmu pārliecināts, ja tas ir sakarā ar manu kodu, vai kādu in MatLab / manu sistēmu ierobežošanu. varētu kāds lūdzu man palīdzēt ar šo. Lūdzu. paldies

pievienoti MatLab kodu. % Script kas noteikts VLSI datu pārveides shēmas% piedāvājumi ar atrast maksimālo kvantēšanas trokšņa attiecību dažādu% rezolūcijās 3 Pielietojums two jautājums. %% Noteikt ieejas signāla CLC, skaidri, p = 10; Nfft = 2 ^ p, n = 00:01: Nfft-1;%, ņemot Nfft paraugu skaitu. X = sin (2 * pi * (3/Nfft) * n);% vienu voltu amplitūdu un 3. bin pamattiesību%% definēšana kvantēšanas līmeņi N bit quantizer N = 4;% bitu skaits, no quantizer Nlvl = 2 ^ N 1;% vairākos līmeņos, kas quantizer. LSB = 2 / 2 ^ N,% nosakot LSB lielums, pamatojoties uz 1 volts amplitūdas sine wave par pilna mēroga sinewave P = -1: LSB: 1;% kvantēšanas līmeņi b / w -1 līdz +1, ti, 17 lvlsL = 17 L = garums (X), kur i = 1: L, j = 1: garums (P) -1 if ((P (j)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back