Palīdziet man ar izvēli izolatori par koaksiālo modeli

L

LYRAD

Guest
HI,

Kinda jauns, lai šo.esmu strādā pie koaksiālo modeli hfss.pārvaldīt, lai saņemtu to darboties un līdz ar rezultātiem, bet problēma ir mana koaksiālo ir modeļa Ššī ka starp innner un ārējo kabeļu tur nebūtu pilnībā gaisa spraugu, bet tā vietā cīkstēšanās s mazāka daļa ir piepildīta ar insulative materiāla (starpība = gaiss insulative materiāls).salīdzinot ar modeli ar pilnībā gaisa spraugu, ienesto vājinājumu un atgriešanās zudums ir slikti, un es nevaru kontrolēt pretestība 50 omi (bet es esmu spējīgs to darīt ar gaisa spraugu modeli, ka noteiktā dimensija).Jautājums ir, theoritically varētu šo darbu?kā ir insulative materiālu dāvanas un augstu F i konstatēts, ka joprojām ir pašreizējās kustību caur kabeli izolatori no iekšējās uz ārējo kabeli.kāds?

uz

L

Es diez vai var saņemt jūsu punkts, es domāju, ka jūs mēģināt veikt koaksiālo kabeļu pusi piepildīta ar dielektrisku materiālu.Es domāju, ka tas nedarbojas, jo inhomogeneous šķērsgriezumu neļaus TE un TM veidu sadalīšanās, lai jūs saņemsiet hibrīdiem režīmiem.par pamattiesību TEM režīmā jūs saņemsiet mazāku pretestību nekā piepildīta gaisu.lai jums var būt nepieciešams pielāgot rādiusu iekšējo un ārējo diriģents, lai iegūtu 50 omi pretestība

Caoxial cabes kā tas pastāv arī praksē.Gaiss ir labākais dielektriskās uz koaksiālie cabes, tāpēc dažos pieteikumos insulattors tiek izmantoti tikai, lai saglabātu iekšējo un outter vadiem atsevišķi.
Tie ir tikai izmanto, jo mechanicals caracteristis, citiem vārdiem sakot, tie ir viegli sabojāt.

Visbiežāk comercial coaxials kabeļi ar augstu veiktspēju, ir putu par dieletric, putas nodrošina labāku mehānisko izturību izņemot izolatorus gredzeni, putas ir pieminēt mazāk nekā pirms dieletric ar bulbles gaisa iekšā, mēs esam atpakaļ uz jūsu jautājumu citādā veidā, bet tādā pašā nozīmē, dieletric ir gaisa plus putām.

I dont zināt, kā, lai modelētu šo hfss.

Lai skatītu šo kabeļus no ražotājiem doties www.andrew.com vai www.rfsworld.com un laipni aicināti praksi.

hi!

Ja putas struktūra ir daudz mazāks nekā viļņa garums, tad to var uzskatīt tikai par mediju ar apropriate parametriem (eps, tangente ..)
Ja jūs nezināt parameterts no putu jums novērtēt to (sajūta to labi zināms, rezonators, piemēram)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back