Palīdziet man ar ievades savienojuma ar DTMF projektā

P

popat_panjaru

Guest
hi visiem im pieņemšanas viens projekts saistīts ar DTMG Decoder bt im sajaukt to, ko man ir jādara brīdī, sniedzot savu ieguldījumu? .. im, izmantojot MT8870 .. tā, kurā pins i ir jāpiemēro audio ieejas? ... var kāds sūtīt man ievades savienojumu to Popatlal Panjarawala

Šī shēma diagramma parāda savienojumu 8870
30_1177868490.gif
un izmantot šo pievienoto DTMF toņus failu, lai pārbaudītu Jūsu ķēde: : arrow: http :/ / www.edaboard.com/viewtopic.php?p=728269 # 728.269

tādējādi tas nozīmē, ka ir tikai viena ieeja MT8870?? ... tiesības?? kas ir audio ieeja?? ..... patiesībā, kad man bija atvērti no manis telefona moduli tajā laikā man bija konstatēts, ka ir divi vadu ieeju ... viens ir sarkans, bet otrs melns ... kas ir saistīti ar ieejas pusē, ko viņi teica, ka tie ir audio ieeja par to ? ..... lai var u sniegt man šķīdums tā .. BZ iecirkņa, kas u bija Piemiegt satur tikai viena ievade ... tikai uz 2 tapas un 3, kas ir saslēgts .... mana problēma ir tā, ka es gribu savienot manu audio ievadi DTMF Decoder .... Popatlal

Jūs varat pieteikties jūsu audio ievadi starp DTMF ievadi un GND, kā parādīts attēlā

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back