Palīdziet man ar cilpu stabilitātes pārbaude

M

mike_bihan

Guest
Hi, guru par vadības teorija: Man ir vajadzīga palīdzība par cilpa stabilitātes pārbaudi. I did mazu signālu analīzi un ir nolēmis darīt vairāk pārejošas simulācija, injicējot strāvas impulsu uz cilpas mezglā. Es vēroju reakciju uz tiesneša posmu starpību. Tas ir nedaudz līdzīgs solis atbildes analīzi. Vai kāds ieviest jebkurš dokuments par to? Vai šī metode ir derīgas kā soli atbildot analīze? Kā tiesnesis posmu starpība no viļņiem pārtēriņi / undershoot? Liels paldies, Han

Cienījamie Mike, Jūs to varat izdarīt mazu signālu analīze (kas ir ac analīze) un pārbaudiet cilpas fāze normu. Ja jūs vēlaties pārbaudīt ar soli response.there nav izciršanas cilpa punktu. Atcerieties, ka pārejoša ir reālā laika analīzes un vairumā gadījumu, jūs nodot to pašu, kas izveidota kā realitātes pārejošas analīzi. Protams, solis atbildi, jums vajadzētu redzēt atleast otrās kārtas iekārtojoties izejas uz jūsu pakāpjveida ievadei. (Ko es domāju ar šo ir tas, ka jūsu produkcija būtu nokārtot pēc 2 virsotnēm max). Tas nodrošinās, ka jūsu circuit ir pat stabila slēgta cikla nosacījumiem, kā arī. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 9 minūtēm: [/color] [/size] Dārgie Mike, es esmu pārliecināts, ka šis dokuments palīdzēs jums ........... Tā runā Peak pārtēriņi un fāze normu. Tas ir piemērots 2. secībā sistēmām, ko lielākā daļa no mūsu ķēdēm kritums iekšā

mike, jā u to varētu darīt. bet to, ko es parasti darīt, ir man sēriju RC ar impulsu spriegumu ar kāpums / kritums laiks un ievērot visus mezglu spriegumu, lai nodrošinātu to apmesties apmierinoši. Nepaļaujieties tikai uz AC, u varētu būt par pārsteigumu. Injicējiet signālu dažādu mezglu vienlaicīgi vai vienu reizi laikā, izmēģināt daudzas dažādas kombinācijas. Un pats svarīgākais, prognozēt savu parasitics (indukcijas, ccpacitance, rezistenci), un ielieciet to ur sim ... ļoti svarīgi.

Run ac analīzi skatīt amplitūdu un fāzi response.find posma, kad ieguvums pielīdzināt 0dB, un aprēķināt fāzes starpība ir lielāka par 45 ° vai ne.

Man ir izstrādājuši metodi, lai pārbaudītu fāze normu ar impulsa injekcijas. Pls konsultācijas, ja jums ir dažādas ideju. Es pieņemu, ar impulsa injekcijas traucēt ir tāds pats kā soli atbildi. Paldies, Han [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 2 minūtēm: [/color] [/size] doc

[Quote = Vamsi Mocherla] Cienījamie Mike, Jūs to varat izdarīt mazu signālu analīze (kas ir ac analīze) un pārbaudiet cilpas fāze normu. Ja jūs vēlaties pārbaudīt ar soli response.there nav izciršanas cilpa punktu. Atcerieties, ka pārejoša ir reālā laika analīzes un vairumā gadījumu, jūs nodot to pašu, kas izveidota kā realitātes pārejošas analīzi. Protams, solis atbildi, jums vajadzētu redzēt atleast otrās kārtas iekārtojoties izejas uz jūsu pakāpjveida ievadei. (Ko es domāju ar šo ir tas, ka jūsu produkcija būtu nokārtot pēc 2 virsotnēm max). Tas nodrošinās, ka jūsu circuit ir pat stabila slēgta cikla nosacījumiem, kā arī. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 9 minūtēm: [/color] [/size] Dārgie Mike, es esmu pārliecināts, ka šis dokuments palīdzēs jums ........... Tā runā Peak pārtēriņi un fāze normu. Tas ir piemērots 2. secībā sistēmām, ko lielākā daļa no mūsu ķēdēm kritums iekšā [/quote] Vamsi Mocherla: Gan pievienots doc un izejvielas ir noderīgi. thanks. Es pievienots vienā PDF par šo metodi. Still, man nav ne jausmas, lai būtu soli reakciju tuvu cilpa. Es varu darīt tikai dažas pulss injekcijas un ievērot savu uzvedību tur. Es pieņemu, tas ir tuvs solis atbildes nosēšanās. Paldies, Han

Tāpat arī injicējamo patreizējo darbu novērtējot posmā rezerve metodi? Varat droši salīdzināt savu rezultātu ar vienu, izmantojot AC analīzi. Jaunajā ritms ir faktiski stabilitātes analīzei, ja tā darīs automātiski, lai jūs bez pārtraukuma cilpa pats. Lūdzu, dariet mums zināmu, ja ir strāvas padeves metode ir pielīdzināma AC analīzi. Es esmu ziņkārīgs Thanks

[Quote = ccw27] Tātad, tas injicēšanas patreizējo darbu novērtējot fāzes starpība metodi? Varat droši salīdzināt savu rezultātu ar vienu, izmantojot AC analīzi. Jaunajā ritms ir faktiski stabilitātes analīzei, ja tā darīs automātiski, lai jūs bez pārtraukuma cilpa pats. Lūdzu, dariet mums zināmu, ja ir strāvas padeves metode ir pielīdzināma AC analīzi. Es esmu ziņkārīgs Paldies [/quote] Es esmu ziņkārīgs par jauno funkciju ritms cilpa analīzi. Vai ir kāds doc vai rokasgrāmatu par to? Vai jūs varat augšupielādēt to? Es apstiprināju mana metode iegūt līdzīgus rezultātus kā AC analīzi. Tomēr ir viena kļūda manā dokumentā Es atjaunināt to vēlāk. paldies, Han [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 1 stundas 57 minūtes: [/color] [/size] dokumenta atjaunināts.

Cilpa stabilitāte ir OK, ja visas fāzes starpība> 0, protams, mums vajadzētu izmantot sliktākais posms starpību.

hey mike_bihan, Ielikt iprobe vērā cilpa, kur jūs parasti pauze, un ADE izvēlieties STB analīzi un izvēlēties zonde tikko ievietots. Run analīzi, kā jūs to darītu ac. Ja nav skaidrs, let me know.

bet to, ko es parasti darīt, ir man sēriju RC ar impulsu spriegumu ar kāpums / kritums laiks un ievērot visus mezglu spriegumu, lai nodrošinātu to apmesties apmierinoši. Nepaļaujieties tikai uz AC, u varētu būt par pārsteigumu. Injicējiet signālu dažādu mezglu vienlaicīgi vai vienu reizi laikā, izmēģināt daudzas dažādas kombinācijas
. Hi, Kas raksturīgās vērtības do u izmantot R un C? Arī cik daudz impulsa spriegums do u injekcijas? 100mV? Paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back