Palīdziet man ar C + + inventarizācijas programmas

H

Honeybee

Guest
Hi man bija nepieciešams uzrakstīt programmu, lai izsekotu inventāra fermā. Tā ir saistīta ar šādiem: 1.We ir jāizmanto struktūras, lai saglabātu nosaukumu un daudzumu katram dzīvniekam. 2. Atļaut lietotājam ievadīt jaunu dzīvnieku (alfabētiskā secībā), izmantojot meklēšanas funkcijas. 3. Mainīt daudzumu 4 dzīvniekiem. Izdrukāt visu sarakstu ar nosaukumiem kreiso izlīdzinātas un daudzumus pa labi līdzināts. Programmas pamatā izmanto tipisku Menu. Es esmu īsā laikā. Vai jums ir kādi ieteikumi vai zināt ikvienam, vai jebkurā mājas lapā, kas sniedz detalizētu info? Paldies

Ja jums ir īsi laikā, kāpēc lai izmantotu C + + rakstīt šajā programmā? Lai jauka pieteikumu darīts gandrīz nav laika es varētu izmantot MSAccess un iesaistīt pieteikumu uz klientu Access runtime versiju, kas ir bezmaksas izplatīšanai. Jums var būt daudzlietotāju pieteikumu ar visām funkcijām jums aprakstīts gatavs doties mazāk kā vienu darba dienu. NandoPG

[Quote = bišu] C + + bija norādīts. [/Quote] Hai ... Vai nebija nekādu mājas lapu, kas sniegs detalizētu informāciju, ko vēlaties, es domāju, ka jūs lietojat IFDS tēmu. Tagad jums ir rakstveidā viena sistēma, jums ir pazīstami C + + (piemēram, funkcija zvana, masīvs, rādītājs, looping, radot header failā), ja jūs pazīstams tas jums būs viegli rakstīt sistēma jau ..., i am nav pieredzes par tas tāpēc, ka es arī newb ..... : Oops:, bet es redzu, ko viņi rakstīja pirms un man pieredze no tiem ... Rrgd

Ja C + + ir nepieciešams, jo ātrāk pieeja, lai saņemtu jūsu pieteikumu izveidota un darbojas, ir izmantot JET datu bāzes dzinējs (mdb failu), MSAccess izveidot datu struktūru attiecībā uz tabulas un relācijas un pēc tam C + +, lai manipulētu ar JET objektus un izveidot veidlapas, SQL stīgas, ziņojumi utt. NandoPG

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back